Babynieuws! Bo Maerten bevallen van kindje

Op Instagram deelt de voormalig GTST-actrice een snoezig kiekje van de kleine spruit.

Haal de beschuit met blauwe muisjes maar uit de kast, want Bo Maerten is bevallen van een zoontje. Op Instagram plaatst ze een té cute kiekje van de kleine spruit en verklapt ze gelijk zijn naam.

Mosie

“Hij is er”, schrijft Bo bij een foto van haar pasgeboren zoontje, die in een oranje handdoek gewikkeld is. Samen met haar vriend David heeft de voormalig GTSTactrice gekozen voor de naam Mosie, zo laat ze weten onder de foto. Ook verklapt ze wanneer de kleine Mosie ter wereld kwam, en dat is een bijzondere datum. Hij werd namelijk op 5 mei 2021 geboren, op Bevrijdingsdag!

Op Instagram stromen de felicitaties in no-time binnen. “Ooh gefeliciteerd!”, schrijft Chantal Janzen tussen de Eurovisie Songfestival-repetities door. Ook Nienke Plas, Marly van der Velden en Bram Krikke feliciteren de actrice met de geboorte van haar zoontje.

Zwanger

Dat Bo erachter kwam dat ze zwanger was, was een behoorlijk full circle-momentje. Ze was destijds aan het filmen voor de nieuwe film Zwanger & CO, waarin ze een studente speelt die zwanger raakt. “Het was heel gek”, vertelde ze daar destijds over aan RTL Boulevard. “Eind augustus begonnen de opnames voor Zwanger & Co, maar ik kwam er dus ook in die periode achter dat ik zelf zwanger was. Dus dat liep heel gek in elkaar over.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws