Tony Junior deelt bijzonder backstage beeld van opnames De Bachelor

'The reality...', deelt Tony bij de foto.

Lees ook

Tony Junior is de nieuwe Bachelor en vertoeft momenteel op het zonnige Kroatië om de liefde van zijn leven te vinden. Maarre, kiezen uit tien felbegeerde vrouwen bezorgd Tony ook enorm klotsende oksels. En dat laat hij zien op Instagram.

Romantisch tripje

De opnames van De Bachelor zijn momenteel in volle gang. Tien felbegeerde vrouwen zijn naar het zonnige Kroatië afgereisd en zijn as we speak kennis aan het maken met de knappe dj. Gelukkig deelt Tony zo nu en dan een kleine sneak peek van zijn liefdesavontuur op Instagram. En ehm, deze foto is wel heel bijzonder.

De dj, die er overigens enorm goed uitziet, krijgt namelijk door één van de programmamakers een – ja, echt – inlegkruisje onder zijn oksels geplakt. “The reality… Inlegkruisjes onder m'n oksels”, grapt Tony bij de foto.

Startdatum

Of Tony zijn klotsende oksels dankt aan één van de ladies of dat de temperaturen in Kroatië ietwat hoog liggen, dat weten we niet. Wel weten we dat het seizoen van De Bachelor vanaf 24 juni op Videoland te zien is. En als we Tony mogen geloven dan wordt dit een feestje om naar te kijken.

Zo bracht Videoland onlangs een berichtje van Tony naar buiten. “De opnames zijn nog maar net gestart en ik kan nu al zeggen dat dit romantische avontuur ál mijn verwachtingen overtreft”, begon Tony. “Een sprookjesachtige locatie in het prachtige Kroatië, buitengewone dates en natuurlijk geweldige en toegewijde dames. Het is nu al het avontuur van mijn leven, waar ik hopelijk ook de liefde van mijn leven ga vinden. Ik kan niet wachten om deze zoektocht te delen met de Videoland kijkers.”

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook