Throwback time: zo zag EOTBDD’s Imke er vroeger uit

We vonden een aantal kiekjes uit de oude doos.

Lees ook

Imke maakte haar intrede in Ex on the Beach: Double Dutch als de ex-lover van Keanu. Imke weet met haar knappe looks in de villa meerdere mannen met gemak aan de haak te slaan. Maarre, hoe zag de realityster er vroeger eigenlijk uit?

Good looking

Dat Imke eruitziet om door een ringetje te halen, hoeven we je niet te vertellen. Zowel Dusty als Keanu wisten de looks van Imke niet te weerstaan en doken meermaals met haar tussen de lakens voor een steamy nachtje.

Dat Imke altijd al een knappe dame is geweest, blijkt uit de foto's die Love Reality van de realityster wist te vinden. De roddelsite dook namelijk diep in de archieven op Facebook en vond een aantal kiekjes uit een fotoshoot die Imke jaren geleden deed.

Cosmetische ingrepen

Imke ziet er op de foto's een stuk jonger uit én heeft duidelijk iets minder volle lippen. Over het laatstgenoemde maakt Imke echter geen geheim. Zo liet ze onlangs op Instagram zien dat ze een bezoekje bracht aan een cosmetisch arts om het een en ander aan zichzelf te laten doen.

Ze bezocht een speciale kliniek in België en onderging hier drie verschillende cosmetische ingrepen. Zo kreeg ze extra lipfillers, een neusfiller en botox in haar gezicht. De EOTBDD-ster legt in de video stap voor stap vast hoe de ingrepen precies verlopen.

Bron: Love Reality | Beeld: MTV, Facebook

Laatste nieuws

Zie ook