Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Denise Speelman vertegenwoordigt Nederland bij Miss Universe

En Miss Universe is ook nog eens live te volgen!

Denise Speelman

Aanstaande zondag is het zover en vindt de 69ste Miss Universe plaats in Hollywood (Florida). Aan niemand minder dan Miss Nederland 2020 Denise Speelman de eer om Nederland te vertegenwoordigen tijdens dit evenement.

Miss Universe

De 23-jarige Denise heeft er lang naar uitgekeken om deel te nemen aan Miss Universe, die vanwege de coronapandemie meermaals werd uitgesteld. Samen met de andere mooiste vrouwen van de wereld (74 in totaal) heeft zij zich voorbereid op dé verkiezing van het jaar.

Op zondag 16 mei 2021 vindt de officiële Miss Universe show plaats in het Seminole Hard Rock Hotel in Hollywood, Florida en zal om 8PM ET live via het Amerikaanse TV-netwerk FYI worden uitgezonden. De volgende dag is de show terug te zien via de streamingsdienst The Roku Channel.

National Costume & Preliminary Competition

Zowel de National Custome Show als de Preliminary Competition worden eveneens gehouden in het Seminole Hard Rock Hotel en zijn beide via een livestream te volgen. Ook tijdens deze shows zal onze Miss Nederland rocken op het grote Miss Universe podium.

Vandaag 14 mei 7PM ET (voor ons op vrijdag 15 mei om 1.00 uur) wordt de Preliminary Competition gehouden. Een soort generale repetitie waarin alle rondes, zoals de bekende swimwear- en galaronde getoond worden door alle kandidaten. Net als de National Costume show, en natuurlijk de officiële finale, is dit een zeer populaire show onder een half miljard wereldburgers. De shows zijn live te volgen via het YouTube kanaal van Miss Universe.

Misschien ook voor jou:
Dit is hoe Denise Speelman zich voorbereidt op de Miss Universe verkiezing
Showbizz
  • hannah