Zien: zo ziet de handsome broer van Sarah van Soelen eruit

Good genes run in the family!

De lover van André Hazes, Sarah van Soelen, is gezegend met flink wat goede genen. Sarah is een echt familiemens en deelt geregeld foto's met haar siblings en ouders op Instagram. Maarre, hoe ziet de broer van Sara er eigenlijk uit?

Broer en zus

We hebben Sarah op Instagram al meerdere keren met haar zus, moeder en vader gespot. De oplettende volgers hebben waarschijnlijk ook opgemerkt dat op de Instagram-feed ook twee foto's van de broer van Sarah te vinden zijn.

Zo deelde de influencer een tijdje geleden een foto waarbij ze op schoot zat van haar broer. Bij de foto schreef Sarah de tekst: “Mio fratello, per sempre.” Dit is de Italiaanse vertaling voor: mijn broer, voor altijd.

Handsome broer

Eerder dit jaar zette Sarah haar broer ook al eens in het zonnetje voor zijn verjaardag. Sarah, die hier nog een brunette was, zit ook op deze foto op de schoot van haar broer. “I love you! My big brother! Birthday boy!”, liet ze weten bij de post.

Behalve dat de broer van Sarah gezegend is met flink wat goede genen, weten we verder maar weinig van hem. Zijn Instagram-profiel is beschermd en ook zijn alleen zijn initialen in zijn bio terug te vinden. G.R.R. Van Soelen, luidt de naam van Sarah's big brother op Instagram. Mysterieus!

Te cute!

Samenwonen

Behalve dat Sarah dolgelukkig is met haar eigen broer, is er nog een man die op haar Instagram-pagina pronkt. Haar grote liefde André maakt sinds een aantal maanden furore op de Insta-feed van Sarah.

De lovebirds gaan zelfs al samenwonen. Onlangs kregen ze de sleutel van hun eerste huisje samen. “Eindelijk is het zover! Ons eigen huisje! Niks liever dan met JOU!!”, aldus Sarah over haar nieuwe huisje met André. Lief!

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress, Instagram | Video: YouTube

Laatste nieuws