Hilarisch: Chantal Janzen verklapt Eurovisie Songfestival-geheimpje

Weer wat geleerd!

Lees ook

Het duurt niet lang meer tot het Eurovisie Songfestival in Rotterdam van start gaat. Chantal Janzen, Jan Smit, Nikkie de Jager en Edsilia Rombley nemen de presentatieklus tijdens het festival op zich, en zijn druk bezig met de voorbereidingen. Chantal besloot via Instagram alvast een kleine sneak peek te delen – en vertelt hierbij ook een heel interessant Eurovisie-geheimpje.

Presentatieklus

Vanaf 18 mei staat Rotterdam in het teken van het Eurovisie Songfestival. Waar we het liedjesfestijn vooral bekijken vanwege de fantastische en soms hilarische acts van de deelnemende landen, kunnen we ook altijd enorm genieten van de ingestudeerde jokes van de presentatoren. Dit jaar neemt onder anderen ons eigen Chantal die eervolle taak op zich.

Op Instagram deelt de presentatrice regelmatig behind the scenes-beelden van de voorbereidingen en presentaties. Maar daar blijft het niet bij: ook onthult ze een bijzonder Eurovisie-geheimpje, waarvan wij niet eens wisten dat we het wilden weten.

Hilarische post

“Niemand: waar stoppen ze hun microfoonzenders tijdens Eurovisie?”, grapt Chantal op Instagram. Haar kiekje verklapt al het een en ander. Chantal heeft haar jurkje omhooggetrokken en wijst naar twee banden om haar bovenbenen.

“Volgende week zien we er spic en span uit in prachtige haute couture-jurken. Hier zitten straks, onder 1 van de 4 jurken, mijn microfoonzenders. Zo. Dit weetje pakken ze jullie niet meer af”, schrijft de presentatrice, voorzien van enkele treffende hashtags. #LaraCroft, #sortof, #charming, #zenderbeenband, #lucillemagikhetwoordzeggen, #zenderbeenband zijn enkele van de trefwoorden die ze gebruikt, met als slot een bedankje aan de zendermannen: #applausjevoordezendermannen.

Reacties

Chantals volgers kunnen haar hilarische foto wel waarderen. “Love this“, giert Winston Gerschtanowitz het uit. “Wat comfortabel”, grapt Rik van de Westelaken. Ook voorzien enkele fans wel een probleempje met de microfoonzenders: “Ik zou zeggen niet stiekem even wat laten waaien.”

Bron: Tips en Weetjes | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook