GTST-kijkers houden het niet droog bij bevalling tienermoeder Demi

Heb jij ook een traantje weggepinkt?

Lees ook

Veel kijkers van Goede Tijden, Slechte Tijden hielden het tijdens de aflevering van gisteravond niet droog. Hierin was namelijk te zien dat Demi, de puberdochter van de familie Verduyn, van een zoontje beviel en haar baby afstond aan de adoptieouders. Kijkers van de soap waren onder de indruk hoe mooi dit emotionele moment in beeld werd gebracht en reageren vol lof op social media.

Zwangerschap Demi

Demi Verduyn raakte ongepland in verwachting van Marwan. Marwan wist echter niet dat Demi minderjarig is en raakt uit beeld. Demi worstelde enorm met haar gevoelens, maar besluit uiteindelijk om haar kindje af te staan ter adoptie. Iets wat veel voeten in de aarde had bij vader Julian. Hij was namelijk zelf ook geadopteerd en heeft een slechte jeugd gehad.

In de aflevering van gisteravond was te zien dat Demi in het ziekenhuis beviel van haar zoontje Tom. Hoewel Marwan haar tijdens de bevalling wel wilde steunen, durfde hij het ziekenhuis niet binnen te stappen. Demi werd uiteraard wel bijgestaan door de familie Verduyn.

Tranendal

Vervolgens is te zien dat Jojo auditie doet met het lied In jouw hart, de tekst van het nummer is gebaseerd op het verhaal van Demi. Het lied gaat door als kijkers zien dat de familie van Demi de baby vasthoudt. Uiteindelijk is te zien dat de adoptieouders Tom mee naar huis nemen.

Op social media blijkt dat wanneer vader Julian en moeder Saskia huilend bij hun dochter gaan zitten, ook de kijkers thuis het niet drooghouden. “Ik heb nog nooit zoveel gehuild tijdens GTST. Supergoed geacteerd”, reageert iemand op Twitter. “Tranen om GTST. Ik ben toch niet de enige hè”, schrijft een ander. “Heel mooi gedaan”, beaamt weer iemand. Daar sluiten wij ons bij aan!

Bron: AD | Beeld: GTST

Laatste nieuws

Zie ook