Bridget Maasland openhartig over cosmetische ingrepen

'Ik ga ook weleens bij iemand langs die me weer even wat frisser maakt.'

Lees ook

In haar eigen podcast Bridget and Friends: chickchat praat Bridget Maasland wekelijks met haar vriendinnen openhartig over hun personal life. In de nieuwste aflevering praten de besties over cosmetische ingrepen. En hier heeft het drietal een duidelijke mening over.

Wel of niet doen

Iets aan jezelf laten doen, zoals een neusverkleining, borstvergroting of je lippen voller laten maken, is allang niet zo bijzonder meer. BN'ers maken er tegenwoordig geen geheim meer van dat ze aan zichzelf hebben laten sleutelen. Toch begrijpen Bridget en vriendinnen Justine Marcella en Clarice Stenger hier maar weinig van. “Iedereen lijkt op elkaar”, vinden de bff's.

Als het aan Bridget ligt, dan is ouder worden helemaal niet zo erg. De presentatrice vindt dat rimpels bij sommige vrouwen juist prachtig staat, zo noemt ze Sonja Barend als voorbeeld. Alle rimpels met behulp van botoxinjecties te laten verdwijnen vindt Bridget zonde. “Er is toch ook wel een middenweg?”, vraagt ze zich af.

Eigen ervaringen

Dat de presentatrice af en toe gebruik maakt van botox om wat rimpeltjes te laten vervagen, ontkent de presentatrice niet. “Ik ga ook weleens bij iemand langs die me weer even wat frisser maakt”, legt ze uit. “Dat ik er gewoon even wat gezelliger en uitgeslapen uit zie. Zonder dat je dan helemaal strakgetrokken wordt.”

Vriendin Clarice, die naar eigen zeggen geen ervaring heeft met dit soort behandelingen, is benieuwd welke behandelingen Bridget dan precies ondergaat. “Wat restilaan of botox op andere plekken”, legt Bridget uit. Volgens Bridget is restilaan een lichaamseigen stof dat collageen aanmaakt. “In mijn nek gaat mijn huid rimpelen. Strepen heb ik altijd al gehad, maar nu heb ik ook dat kalkoentje erbij. En daar spuit ik wel wat in. Zeker.”

Natuurlijke uitstraling

Ondanks dat Bridget al verschillende behandelingen heeft ondergaan, zal ze hier nooit in doorslaan. De drie vriendinnen zijn het namelijk over eens dat het niet to much moet worden. “Het is jammer als je er zo veel in spuit dat je mimiek weggaat”, zegt Clarice.

En ook Bridget is het hier mee eens. “Het moet weer zijn zoals het was, met een paar kleine aanpassingen, maar niet zoals het vroeger was.” Precies, Bridget!

Bron: Bridget and Friends: chickchat | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook