Zien: zo zien de kinderen van Jan Smit eruit

Wat een schatjes!

Lees ook

Jan Smit is naast zanger, presentator, componist, tekstschrijver en acteur óók een trotse papa. Samen met zijn vrouw Liza Plat, dochter Emma, zoon Senn en dochter Fem (die Liza uit een eerder huwelijk kreeg) is het een dolle boel thuis. Maar hoe zien deze drie kids er eigenlijk uit?

Jan en Liza

Emma is het eerste kindje van Jan en zijn vrouw Liza. De twee kregen later ook nog een zoontje, Senn. De oudste dochter Fem komt uit een vorig huwelijk van Liza. Via Instagram liet Jan eerder al eens weten dat hij Fem ook als zijn dochter ziet. Enne, dat blijkt wel uit de schattige foto's op Instagram. De zanger deelt namelijk regelmatig foto's van de drie kinderen.

Lief berichtje

Zo zette Jan zijn vrouw en de drie kids afgelopen zondag nog in het zonnetje vanwege moederdag. Hij deelde een foto van het stel bij elkaar en schreef een lief bericht. “Vandaag is het Moederdag. Ik heb het geluk dat ik met de meest bijzondere van allemaal getrouwd ben!”, begon hij zijn bericht. “Door Liza besef ik me elke dag meer en meer, dat ‘onze’ mama de belangrijkste persoon is die er voor ons bestaat op deze wereld…”

Daarnaast zet hij het drietal ook regelmatig in het zonnetje, bijvoorbeeld op hun verjaardagen. Van zowel Fem, Emma en Senn deelde Jan onlangs een birthday-foto. En we kunnen maar één ding zeggen. Wat een schatjes zijn het!

Bron: AD | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook