Zien: zo zagen de Roelvinkjes er vroeger uit

Cute!

Lees ook

Vorige maand maakten Dave en Donny Roelvink bekend dat ze na een goed gesprek eindelijk hun ruzie hebben bijgelegd. En daar is papa Dries Roelvink maar wát blij mee. Om te vieren dat ze met zijn drietjes weer een happy family zijn, dook hij de fotoboeken in.

Ruzie bijgelegd

Het was al langer dan een jaar hommeles tussen de gebroeders Roelvink. Over de exacte reden wilden de twee zich niet uitlaten in de media, maar volgens verschillende geruchten zou het te maken hebben gehad met een zakelijke deal van een fitnessbedrijf. Hoe dan ook: de twee hebben inmiddels bijgepraat en hebben de strijdbijl begraven.

Tot grote vreugde van papa Dries. Niet lang nadat broertjes Dave en Donny hun ruzie hadden uitgepraat, doken ze samen met hun vader de sportschool in. Hoewel de happy family nu dus weer figuurlijk gesproken door één deur kan, wordt dat letterlijk gezien een beetje lastig. De Roelvinkjes hebben namelijk een behoorlijk stel muscles met zijn allen.

Throwback

Dries is maar al te blij dat het weer koek en ei is tussen zijn jongens. Om nostalgisch van te worden, zo dacht de zanger ongetwijfeld, en dus besloot hij de oude fotoboeken er weer eens bij te pakken.

Enne, daar kwam hij een heel leuk kiekje van back in the day tegen. Te zien is hoe een jonge Dries en een nóg jongere Donny en Dave genieten in het zwembad. Cute!

Bekijk de foto HIER.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook