Te schattig: dochtertje Katja Schuurman lijkt als twee druppels water op haar moeder

De babyfoto's van Katja en dochtertje Coco lijken enorm veel op elkaar.

Lees ook

Katja Schuurman is de trotse mom van dochters Coco Loulou en Sammie. Via Instagram deelt Katja regelmatig schattige foto's van haar dochters, maar haar laatste foto spant wel echt de kroon. Katja trok namelijk een babypakje van vroeger uit de kast en zette dochtertje Coco hiermee op de kiek. En wat blijkt nu? De twee lijken enorm veel op elkaar.

Trotse moeder

Katja heeft een ontzettend cute rood pakje van zolder gehaald. Met groene randjes, witte knoopjes en een grote slak op de buik. Toen de presentatrice een baby was droeg ze dit pakje zelf en nu, zo’n 46 jaar later, kan haar eigen dochter het aan. Een bijzonder moment voor de presentatrice.

Deze mijlpaal moet natuurlijk vastgelegd worden voor later. De trotse mom deelt een prachtige collage op Instagram. Met links een foto van zichzelf als baby en daarnaast een foto van Coco met hetzelfde pakje. “Zo moeder zo dochter”, schrijft Katja bij de foto. En daar is geen woord aan gelogen, want de gelijkenissen tussen Katja en Coco zijn nu overduidelijk te zien.

Twee druppels water

De foto kan rekenen op veel liefdevolle reacties. “Nog knapper dan haar moeder”, reageert een volger. De gelijkenis tussen moeder en dochter valt ook haar volgers op. “Wow… twee druppels”, “Zelfde neusje ook! Wat lijkt ze op je Katja” en “Sprekend samen”, klinkt het in de reacties.

Bron: Dingen voor Vrouwen | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook