‘André Hazes en Sarah van Soelen gaan deze zomer samenwonen’

De zanger zou naar verluidt de woning al gekocht hebben.

Lees ook

André Hazes en Sarah van Soelen leven momenteel op een roze wolk. De twee zijn happily in love en delen inmiddels regelmatig foto's van elkaar op Instagram. De twee laten er absoluut geen gras over groeien, want volgens sommige geruchten gaat het kersverse koppel deze zomer al samenwonen.

Appartement gekocht

Volgens weekblad Story heeft André een ‘droomflat’ gekocht in Rotterdam, vlakbij zijn oude villa waar ex-verloofde Monique Westenberg met hun vierjarige zoontje Dré is blijven wonen. Het appartement stond te koop voor een luttele 815.000 euro. Daar krijg je wel een mooie oppervlakte voor. De flat telt namelijk 146 m2 woonoppervlakte, met een woonkamer van 60 m2.

Daarnaast is er een ruim, overdekt balkonterras dat volledige privacy biedt. En aangezien André en Sarah de afgelopen maanden volop in de schijnwerpers hebben gestaan, is dat wel even prettig. Naast de master bedroom met inloopkast heeft het appartement ook een kinderkamer, zo meldt Story. Dat betekent dat de kleine Dré lekker vaak kan komen logeren.

Zwangerschapsgeruchten

Inmiddels is het al een week geleden dat André een foto met zijn nieuwe liefde op Instagram deelde. Deze foto maakte echter meer los dan verwacht. Bij de foto schreef André: “Baby blue“, waarna fans dachten dat André en lover Sarah in verwachting waren van een jongetje. Hier bleek uiteindelijk niets van te kloppen.

“Ik ben knettergek, maar niet zo gek”, vertelde de zanger aan Shownieuws. “Baby blue” ging dus niet over een aanstaande baby, maar over een liedje, dat een speciale betekenis heeft voor het stel. “Zachary Isaac met Baby blue”, aldus André. “Dat draaiden we toen we elkaar leerden kennen. En dat is ons liedje nog steeds.”

Bron: Story | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook