Britt Dekker openhartig over ouder worden en cosmetische chirurgie: ‘Het fascineert me’

'Of ik nu vier of zestien rimpels heb, paarden zijn nog net zo lief en patat is nog net zo lekker.'

Lees ook

Hoewel het voor sommige mensen toch een dingetje is om dertig te worden, geldt dat niet voor Britt Dekker. De presentatrice lijkt zich niet bepaald druk te maken om 'het verval' dat bij ouder worden komt kijken en praat hier in de nieuwste Beau Monde openhartig over.

Botox en fillers

Met haar 29 jaar is Britt een jong gezicht in televisieland. Beau Monde vroeg zich af of de knappe blondine die jeugdigheid ook later hoopt te bewaren, maar daar moet de presentatrice en paardenliefhebster niets van weten.

“Ik heb niets met nip and tuck, al fascineert het me wel. Ik volg mensen op Instagram van wie je denkt: zóóó, waar heb je die kont en borsten nóu weer gekocht?” Maar dat betekent zeker niet dat ze zelf snel naar de kliniek zal bellen: “Ik ben heel bang voor naalden, aan de botox en fillers zal ik niet snel gaan. Ik hoop dat er later een wondercrème is waardoor je er eeuwig jong blijft uitzien.”

Britt heeft haar prioriteiten duidelijk op orde: “Of ik nu vier of zestien rimpels heb, paarden zijn nog net zo lief en patat is nog net zo lekker.” Toch sluit ook de nuchtere presentatrice niets uit. “Maar vraag het me over twintig jaar nog eens. Misschien kijk ik dan in de spiegel, vind ik dat ik ben overreden door een vrachtwagen en bel ik een cosmetisch arts.”

Schuddebuikjes en wortels

Iets wat Britt na haar 25ste wel begon te merken, was dat ze haar eetpatroon drastisch om moest gooien om haar figuur te behouden. “Ik begon de dag met twee witte bolletjes pindakaas en twee witte bolletjes schuddebuikjes. Tussen de middag nam ik tosti's en chips. 's Avonds at ik gezond met mijn ouders. Om daarna een frietje te gaan halen.”

Tegenwoordig zit dat wel anders: “De witte bolletjes zijn geschrapt. De friet is wel gebleven. Elke avond, ik ben verslaafd aan vet. Maar overdag eet ik gezond, zo ontbijt ik tegenwoordig met wortels.” Balans moet er zijn!

Het hele interview met Britt Dekker lees je in de nieuwste Beau Monde. Nu in de winkel of te bestellen via tijdschrift.land.

Bron: Beau Monde (Sandra ten Brink) | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook