Deel 2 van Lupin is vanaf déze datum te zien op Netflix

De nieuwe afleveringen staan binnenkort al op de streamingdienst.

Qui, qui, binnenkort is het zover en kunnen we dan eindelijk het eerste seizoen van Lupin verder kijken. Netflix heeft namelijk bekendgemaakt dat deel twee van de Franse hitserie vanaf 11 juni te zien is op de streamingdienst.

Verhaallijn

Even een kleine recap: Lupin vertelt het spannende verhaal van Assane Diop, gespeeld door Omar Sy. De man, een meesterdief, wil zijn vader wreken voor het onrecht dat een rijke familie hem aandeed. Dit doet hij aan de hand van de romans van Maurice Leblanc, die gaan over de galante dief Arsène Lupin.

In deel één was te zien dat de zoon van Assane en Claire, Raoul, door handlangers van Pellegrini werd ontvoerd. En alsof dat nog niet genoeg was, werd Assane ook nog eens aan de tand gevoeld door rechercheur Youssef Guedira.

Deel twee

Het eerste deel van de serie eindigde met een behoorlijke cliffhanger. In het vervolg is dan ook te zien hoe de confrontatie tussen Assane en Youssef afloopt én of Assane zijn zoon terugkrijgt.

Deel twee van Lupin staat vanaf 11 juni op Netflix en is ook meteen wereldwijd te streamen. Het vervolg bestaat uit vijf afleveringen die zijn geregisseerd door Ludovic Bernard (The Climb) en Hugo Gélin (Love at second sight). Wij kunnen niet wachten!

Bron: Netflix | Beeld: Lupin | Video: YouTube

Laatste nieuws