Om déze reden zat Fabiola Volkers niet in de OnlyFans-documentaire

De creator heeft er een heel duidelijke reden voor.

Lees ook

Fabiola Volkers maakt tegenwoordig furore op OnlyFans. De creator deelt regelmatig steamy filmpjes en video's van zichzelf en lijkt aan al deze content flink wat geld te verdienen. Toch zagen we Fabiola niet terug in de Videoland-docu OnlyFans Uncovered. Maar waarom eigenlijk niet?

Temptation Island

In de Videoland-docu OnlyFans Uncovered zagen we onder andere Levy van Wilgen, Sepanta Arya en het Temptation Island-koppel Rosanna en Niels. Oftewel allerlei verschillende influencers en realitysterren. Aangezien Fabiola ook bekend is geworden door haar deelname aan Temptation Island en een groot aantal volgers op Instagram heeft, hadden veel kijkers van de docu-serie verwacht dat Fabiola hier ook in te zien zal zijn. Maar niets was minder waar.

In een vragenrondje op Instagram Stories beantwoordde Fabiola gisteren een aantal vragen van haar volgers. Zo vroeg één van haar volgers: “Waarom heeft Videoland jou niet gevraagd voor de OnlyFans-documentaire?”

Eigen documentaire

Op deze vraag heeft Fabiola een duidelijk antwoord. Volgens de realityster had Videoland haar wel benaderd voor de documentaire, maar had Fabiola herself andere plannen. “Ze hebben me wel gevraagd, maar ik zou liever mijn hele leven willen uitvergroten in een documentaire”, begint ze. “Dus niet alleen OnlyFans. Ik ben zoveel meer dan dat.”

Dat Fabiola een documentaire over haar eigen leven wel ziet zitten, moge na dit antwoord wel duidelijk zijn. Of deze plannen al gemaakt zijn en of we binnenkort een korte film over de realityster kunnen verwachten? To be continued.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook