Nikkie Plessen over in het huwelijksbootje stappen: ‘Hoeveel hints wil die man van mij nog krijgen na 17 jaar?’ 

Nikkie laat weten dat ze het wel ziet zitten om haar grote liefde het jawoord te geven.

Nikkie Plessen is al jaren dolgelukkig met partner Ruben Bontekoe. Hoewel Nikkie veel bijzondere ringen om haar vingers heeft, ontbreekt die éne speciale ring. Gaat die trouwring er nog komen?

Gek op diamanten

Nikkie is van alle markten thuis. Zo heeft de presentatrice een eigen kledinglijn, een spiksplinternieuwe beautylijn én een nieuwe Diamonds by NIKKIE x Royal Coster Diamonds-collectie. “Ik ben een ekster eerste klas, dus dat kon niet uitblijven”, vertelt Nikkie over deze samenwerking in de nieuwste Grazia.

“Ik vond het een eer dat Royal Coster Diamonds me vroeg om de handen ineen te slaan. Royal Coster Diamonds is de oudste diamantslijperij ter wereld en hofleverancier van onze koninklijke familie. We zijn begonnen met een wit- en geelgouden lijn. Die was binnen een mum van tijd uitverkocht.”

Diamanten zijn volgens Nikkie een investment piece: “Ze gaan de rest van je leven mee. Als oma kun je ze doorgeven aan de volgende generatie. Ik heb ze cadeau gedaan aan al mijn vriendinnen, daar hou ik van.”

Die éne ring

Nikkie gaf haar vriendinnen een prachtig sieraad, maar was is het meest dierbare sieraad dat Nikkie zelf heeft? “Eigenlijk alles wat ik van mijn man heb gekregen. Die stukken combineer ik met mijn eigen collectie. Met als resultaat dat ik zoveel ringen op elkaar heb gestapeld dat er geen vinger meer over is.”

Maarre, over ringen gesproken. Zal er eens een trouwring om Nikkies vinger pronken? “Hoeveel hints wil die man van mij nog krijgen na 17 jaar? Ik ben zelf maar verlovingsringen gaan maken. Ik heb wel gezegd: ‘Van mij hoeft het niet meer als ik veertig ben’. Dus we hebben nog vier jaar te gaan.”

In de nieuwste Grazia spreken we met Nikkie Plessen over haar gloednieuwe cosmeticalijn, vrouwelijk ondernemen, haar drive en haar liefdesleven. Vanaf morgen in de winkel!

Bron: Grazia (Anette de Vries) | Beeld: Otto van den Toorn

Laatste nieuws