Winning Wednesday: 3x een beautypakket van Code8 t.w.v. €121

Doe mee en maak kans!

Een nieuwe woensdag, een nieuwe Winning Wednesday. Deze week mogen we 3x een beautypakket van Code8 t.w.v. €121 weggeven.

Brow boost

Sophia Chikovani is een van de founders en de creative director van Code8. Als kind zag Sophia hoe haar tante verschillende leftovers van lippenstift mixte om een nieuwe kleur te creëren. Sophia omschreef dit als het zien van een magic show. Niet zo gek dat Sophia zich als volwassene verdiepte in het maken van make-up.

Sophia wist maar al te goed hoe ze goede make-up creëerde en een eigen brand kon dan ook niet uitblijven. Samen met Nadine Ayache zette ze Code8 op. Onlangs lanceerde het duo hebberigmakende producten waaronder de Arch Realist Brow Defining Pencils. Deze wenkbrauwpotloden zijn voor Sophia extra speciaal, omdat ze in 2020 haar wenkbrauwen verloor als gevolg van behandeling van haar ziekte. Met de potloden hoopt Sophia dan ook iedereen een hart onder de riem te steken die ook zoiets heeft meegemaakt.

Arch Realist 

De Arch Realist Brow Defining Pencils doen de naam eer aan. Met de potloden creëer je namelijk vollere en natuurlijk ogende wenkbrauwen. Het met voedende Shea Butter, Jojoba olie en Vitamine E verrijkte potlood heeft een ultrazachte textuur en een subtiele poeder finish. Arch Realist is bestemd om met minimale moeite wenkbrauwen subtiel te definiëren en voller te maken. Het handige blending kwastje dient om scherpe lijntjes te vervagen en de kleur egaal te verspreiden voor natuurlijk ogende wenkbrauwen in een handomdraai. Sounds good!

De brow pencils zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: light, medium en dark.

De Arch Realist Brow Defining Pencils in light, medium en dark.

Totale look

En als je wenkbrauwen er dan uitzien om door een ringetje te halen, mogen je wimpers en oogleden niet achterblijven. Ook daarvoor heeft Code8 musthaves van beautyproducten. Zo meet je jezelf met de Lash Sophisticate langere en dikkere wimpers aan én worden ze ook nog eens versterkt door de Vitamine E en A die in de mascara zitten.

En ook de Eye Shadow Iconoclast is een palet om u tegen te zeggen. Dit is namelijk het eerste oogschaduw-palet waarbij de revolutionaire Knead Technology is toegepast, een unieke methode voor het blenden van ingrediënten die zijdezacht aanbrengen en een langhoudend intens kleurresultaat garandeert. Hier worden we hebberig van!

Win, win, win

Ben jij helemaal enthousiast geworden over de beauty musthaves van Code8? Snappen we. Speciaal voor jou hebben we dan ook goed nieuws. We mogen namelijk 3 keer een beautypakket bestaande uit de Lash Sophisticate (t.w.v. €33), de Arch Realist Brow Pencil (t.w.v. €28) en de Eye Shadow Iconoclast (t.w.v. €60) met de totale waarde van €121 weggeven.

Wil je kans maken op dit mooie beautypakket? Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier invullen en vergeet niet bij ‘opmerkingen’ in te vullen in welke kleur je de Arch Realist Brow Pencil wilt winnen. Succes!

Niet gewonnen? Niet getreurd. HIER shop je de toffe items van Code8.

[mail-and-win title=”Winning Wednesday: 3x een beautypakket van Code8 t.w.v. €121″ description=”Doe mee en maak kans!” questions=”%5B%22In+welke+kleur+zou+je+de+Arch+Realist+Brow+Pencil+willen+winnen%3F%22%5D” ended_at=”19-5-2021″ terms=””]

*Deze winactie loopt t/m 18 mei. Ben jij de winnaar? Dan nemen we contact met je op.

Laatste nieuws