Dream job: Aldi is op zoek naar wijntesters

Een zomer lang gratis wijnen? Yes, please.

Lees ook

Ben jij een echte fijnproever en kun je hierom met gemak ieder wijntje een passende review geven? Dan ben jij geknipt voor deze job. Aldi is namelijk op zoek naar wijntesters die in ruil voor een eerlijke review een paar weken lang gratis Aldi-wijn willen proeven.

Aldi Wine Club

Een vacature die zeker in het oog springt: gratis prijswinnende wijnen proeven. In ruil daarvoor hoef je enkel je eerlijke mening over de nieuwe wijncollectie te geven. De Aldi Wine Club biedt deze kans en is op zoek naar zo’n dertig wijnliefhebbers die deze klus wel op zich willen nemen. De geselecteerde testers krijgen drie flessen toegestuurd en krijgen tips van echte wijnkenners, zodat ze een goed oordeel kunnen vellen over de druivendrank.

Solliciteren

Helaas voor ons is de Aldi Wine Club een initiatief van de Britse Aldi. Maar solliciteren kan altijd: wellicht sturen de Britten toch nog een wijnpakket naar de andere kant van de Noordzee. Om te solliciteren moet je allereerst het Twitter- en Instagram-account van de Aldi volgen. Vervolgens mail je naar [email protected] je naam, de gebruikersnamen van je Twitter- en Instagram-account, een bewijs dat je meerderjarig bent en een motivatie van 150 woorden. Solliciteren kan tot 17 mei 2021, dus je hebt nog een weekje om jezelf te bewijzen als de beste wijntester. Cheers!

Bron: Kookfans, Metro UK | Beeld: Emily in Paris

Laatste nieuws

Zie ook