Prince Charmings Marvin deelt liefdesadvies aan Bachelor Tony Junior

'Als mensen anders zijn als de camera's weg zijn, weet je dat ze een show opvoeren.'

Lees ook

De opnames van De Bachelor – met niemand minder dan Tony Junior als de felbegeerde vrijgezel – zijn dan eindelijk van start gegaan. De dj gaat met zijn deelname aan het programma een groot avontuur aan, en daar weet Prince Charmings Marvin Wijnans alles van. Marvin voorziet zijn opvolger dan ook van advies.

Sprookje

Marvin hoopte met zijn deelname aan Prince Charming zijn prins op het witte paard te vinden, iets wat hem ook nog eens lukte. Zo is de prince himself momenteel dolgelukkig met Ferdi en wonen de twee zelfs al samen.

Tony hoopt met zijn deelname aan De Bachelor ook de liefde van zijn leven te ontmoeten. Aan RTL Boulevard deelt Marvin dan ook advies aan zijn opvolger: “Het grootste geheim, wellicht cliché, is toch dat je naar je gevoel moet luisteren”, begint Marvin. “De mannen die overbleven, vond ik direct al het leukst.”

Eerlijke kans

Wel benadrukt Marvin dat het belangrijk is dat Tony iedereen een eerlijke kans geeft. “Sommige mensen kunnen je verrassen, dus ga met een open blik ieder gesprek in, met iedereen. Je moet er gewoon vol in gaan. Je hebt zo kort de tijd om de anderen te leren kennen, dus je moet er echt met twee gestrekte benen in en niet bang zijn.”

Ook waarschuwt Marvin de kersverse Bachelor: “Als mensen anders zijn als de camera’s weg zijn, weet je dat ze een show opvoeren”, blikt Marvin terug. “Er waren zeker een aantal jongens die anders waren zodra de camera’s er even niet waren.”

Bovendien hoopt Marvin dat Tony zich niet blindstaart op één persoon. “Dat is niet eerlijk tegenover de rest, maar ook niet tegenover jezelf. Je hebt juist de kans om veel mensen te leren kennen.”

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Prince Charming, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook