Babynieuws! Alisa Megastar is bevallen van haar eerste kindje

Congrats!

Babynieuws! Alisa Megastar is bevallen van haar eerste kindje. Dat maakte de Ex on the Beach-ster gisteren bekend in een prachtige foto op Instagram.

Dochtertje

“Welcome to the world, my princess Atrisa”, schrijft Alisa in de caption van de foto. De realityster beviel op 26 april van een meisje. Het is het eerste kindje voor Alisa en haar vriend Mehrshad.

Afgelopen december maakte Alisa bekend zwanger te zijn van een meisje. Ze vroeg destijds zelfs haar volgers om hulp bij het kiezen van een babynaam, maar uiteindelijk koos het stel toch voor een naam die lijkt op die van Alisa: Atrisa.

TV

Alisa was twee jaar geleden te kort te zien in Ex on the Beach: Double Dutch All Stars. De blondine vertrok al na de eerste aflevering vanwege 'medische redenen'. Ook was Alisa onlangs in het programma Steenrijk, Straatarm te zien, waarin we een beter kijkje in het leven van de tv-ster kregen.

Alisa laat haar dochtertje echter nog niet aan de buitenwereld zien. In haar Instagram Stories wordt het gezichtje goed verborgen gehouden.

Bron: Love & Reality | Beeld: EOTB, Instagram

Laatste nieuws