Nooooo: ook deze acteur keert niet terug in SATC-reboot

Slecht nieuws...

Lees ook

Dat Kim Cattrall niet terugkeert als Samantha in de SATC-reboot was voor fans al een behoorlijke shock. En dat Mr. Big niet terugkeert maakte het er niet bepaald leuker op. Opnieuw tarten de makers de grenzen, want naar verluidt keert ook Jason Lewis, als Smith Jerrod, niet terug in het vervolg van de serie.

Geen rol

In een interview met Daily Front Row vertelt Jason dat hij nog niet is gevraagd voor de reboot. “Ik ben nog niet gevraagd.” Hij zegt echter wel dat de reboot voornamelijk zal gaan over de levens van Carrie Bradshaw, Miranda Hobbes en Charlotte York. “Hoe zeer ik de vleierij ook waardeer, het gaat vooral over de meisjes.”

Cast

Rondom de cast van de serie wordt nog steeds volop gespeculeerd. Al vrij snel nadat het nieuws over het vervolg naar buiten kwam, werd Caitlyn Jenner genoemd als nieuwe member van de cast, zo meldde The Mirror eerder. Echter, ook dit is nog niet bevestigd.

Een grote verrassing zou het overigens niet zijn. Het zou maar zo kunnen dat de makers de serie diverser willen maken dan-ie in het verleden was. Zeker omdat ook actrice Cynthia Nixon (Miranda) zich hierover uitsprak. “Ik was altijd al verontrust over hoe un-diverse het was”, vertelde ze vorig jaar in een interview aan Grazia UK. “Zeker met hoeveel witte mensen erin voorkwamen, maar ook het kleine stukje New York dat zichtbaar was, waarbij het leek alsof iedereen welvarend was.”

Wie er dus naast Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon en Kristin Davis in de reboot te zien zal zijn? It remains a mystery for now.

Bron: Telegraaf | Beeld: SATC

Laatste nieuws

Zie ook