Zien: zo ziet de zus van Samantha Steenwijk eruit

Wow, als twee druppels water!

Samantha Steenwijk kennen we natuurlijk allemaal van haar deelname aan The Voice of Holland, maar tegenwoordig is de blondine nog in veel meer programma's te zien. Zo staat ze regelmatig achter de desk bij RTL Boulevard en deed ze mee aan het populaire programma De Verraders. Maar wist jij eigenlijk dat Samantha een zus heeft die sprekend op haar lijkt?

Verjaardag

Eerder deze week was Samanta's zus, Melissa, jarig, en om haar te feliciteren plaatste Samantha een foto samen met haar zus op Instagram. Onder de foto klonken veel felicitaties, maar er waren ook een heleboel volgers die opmerkten hoeveel Samantha en Melissa eigenlijk op elkaar lijken!

Een fan vroeg zich dan ook af of de twee een tweeling zijn, maar dat is niet zo. Melissa werd deze week namelijk 37 en Samantha is 35. De zus van de zangeres heeft haar eigen kledingzaak, waar ze kinder- en babykleding verkoopt.

De Verraders

Samantha zal de afgelopen periode ongetwijfeld veel tijd met haar zus doorgebracht hebben. De zangeres deed namelijk mee aan het populaire programma De Verraders en won zelfs. Deze overwinning behaalde ze echter niet zonder slag of stoot en daarom zal Samantha vast dolblij geweest met de steun van haar grote zus.

“Ik heb het totaal niet zien aankomen”, vertelde Samantha na haar winst tegenover Superguide. “Ik wist niet wat ik meemaakte. Het kwam voor mij als een totale verrassing dat de verraders van het eerste uur zoveel sympathie kregen.”

Bron: Flair | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws