Wauw! Adele plaatst make-uploze selfie

Zo mooi!

Adele wist het afgelopen jaar haar volgers keer op keer te verrassen met een nieuwe look. Lange lokken, een bob of een bos met krullen: de zangeres heeft bewezen dat alles haar staat. En make-up? Dat heeft Adele niet eens nodig om te stralen, want op haar laatste Instagramfoto rockt ze een make-uploze look.

Make-uploos

Adele plaatst niet vaak een foto op Instagram, maar als ze er een plaatst regent het complimenten. Eerder deze week postte de Rolling in the Deep-zangeres een make-uploze selfie en haar fans gingen los. “Wow, queen!” en “You look so gooood!”, schrijven fans in de comments.

Naast de make-uploze selfie plaatst Adele nog twee foto's. Eentje waarin ze zwemt in de zee en eentje waarop ze rond draait in een jurk. Fans vragen zich af of deze foto's een stiekeme hint naar haar nieuwe album zijn. Anyway, ze ziet er prachtig uit!

Transformatie

Adele onderging het afgelopen jaar – zowel vanbinnen als vanbuiten – een indrukwekkende transformatie. Vorig jaar mei plaatste de zangeres een foto van zichzelf op Instagram waarop te zien was dat ze is afgevallen. Volgens haar ex-trainer Pete Geracimo was het niet Adele's doel om af te vallen. “Adele wil gewoon gezond worden. Het gaat haar niet om het dun zijn.” Adele begon veel te sporten en gezonder te leven, omdat ze een rolmodel wil zijn voor haar zoon. “Ze doet dit voor zichzelf en voor haar zoon Angelo. Dat is het.”

Bron: NSMBL | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws