Aha! Er was één Kardashian die niet wilde dat de show stopte

Een van de zussen wilde nog veel langer door met de show.

Het einde van Keeping up with the Kardashians sloeg bij veel fans in als een bom. Na twintig seizoenen besloten de Kardashians de stekker eruit te trekken. En dit viel niet alleen zwaar bij alle fans, maar ook bij één van de sterren, die nog helemaal niet wilde stoppen met de serie.

Verandering

In de meest recente aflevering is namelijk te zien hoe Khloé Kardashian haar onvrede uitspreekt over het stoppen van de serie. Zo vertelde ze dat ze niet houdt van verandering en het liefst nog een paar seizoenen zou willen maken. “For me, I’m such a creature of habit so change is scary. I’m not good with change and I think there’s a lot of change this year so it feels heavy”, legt Khloé uit.

Kim zegt vervolgens wel zeker te weten dat ze er juist aan doen om te stoppen met KUWTK. Kourtney is het daarmee eens. “I thought I was feeling it was time like, last year, I feel like it’s not making sense”, stelt Kourtney.

Laatste seizoen

Daarnaast gaf Khloé nog aan dat het een tijdje duurde voordat ze zich echt realiseerde dat het einde van de show in zicht is. “Going into this meeting, I really assumed it would be just a conversation that we’re all going to have. But now that I’m in the meeting, it’s definitely clear that everyone’s decisions have been made, and that mine would probably be the only one that is against the rest of the family”, aldus Khloé.

Nieuwe serie

Echter betekent het einde van KUWTK niet per se dat we ook afscheid moeten nemen van de hele familie Kardashian, want er komt gewoon weer een nieuwe show over de realitysterren.

In december verklapte een bron van ET al wat we kunnen verwachten van de nieuwe serie: “De familie kijkt uit naar dit nieuwe hoofdstuk en dit avontuur en ze willen of course niet uit de schijnwerpers verdwijnen. Ze zullen doorgaan met het delen van hun levens via de Hulu-deal, maar nu in een nieuw, bijgewerkt format.” Sounds good!

Bron: NSMBL | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws