André Hazes reageert op zwangerschapsgeruchten Sarah van Soelen

De zanger schept duidelijkheid na aanleiding van alle geruchten.

Lees ook

Dat André Hazes en Sarah van Soelen elkaar helemaal gevonden hebben, blijkt wel uit de verliefde kiekjes op Instagram. Eerder deze week werd er na aanleiding van foto's op hun Instagram zelfs gespeculeerd dat Sarah in verwachting zou zijn, maar dat blijkt niet waar te zijn, zo reageert André nu.

Geruchten

De geruchten ontstonden eerder deze week toen André meerdere foto's deelde met daarbij de tekst 'baby blue'. Fans dachten André en Sarah in verwachting van een jongetje zouden zijn, maar niets bleek minder waar. “Ik ben knettergek, maar niet zo gek”, vertelt de zanger.

Liedje

'Baby blue' ging dus niet over een aanstaande baby, maar over een liedje, dat een speciale betekenis heeft voor het stel. “Zachary Isaac met Baby blue’’, vertelt André tegenover Shownieuws. “Dat draaiden we toen we elkaar leerden kennen. En dat is ons liedje nog steeds.”

Dat er meteen gespeculeerd werd dat Sarah zwanger zou zijn was niet helemaal de bedoeling, maar het weerhoudt André er niet van om niks meer over zijn relatie met de influencer te delen. “Zelfs ik word moe van mezelf. Aan de ene kant denk ik: ’Oke, ik doe niets, ik post niets’, maar aan de andere kant denk ik: ’Ik kan het beter wel nu hebben, want dan is het straks oud nieuws.’ Het is voor mij nieuw hè. Vorig jaar was het Bridget en heb ik natuurlijk heel veel domme dingen gedaan. Maar ik doe het nu echt anders”, aldus André.

Bron: AD, Telegraaf, Shownieuws podcast | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook