Horoscoop: dít hebben de sterren deze maand voor je in petto

Waar moet je op letten? En wat staat je deze maand allemaal te wachten?

Wat staat je deze maand te wachten? In Grazia's horoscoop vertellen we je wat de sterren van 21 april t/m 11 mei voor je in petto hebben.

Waterman (21-1 t/m 19-2)

Communicatie is het struikelblok binnen je relatie en dan vooral het gebrek hieraan. Daardoor ontstaan al snel de nodige misverstanden en dat is niet nodig. Wees open en eerlijk naar elkaar toe, dan zijn alle issues zo opgelost.

Vissen (20-2 t/m 20-3)

Je baan of studie kan de nodige energie van je vergen, waardoor je soms volledig uitgeput kunt zijn. Dit kun je voorkomen door beter je grenzen aan te geven en naar de signalen van je lichaam te luisteren. Zorg goed voor jezelf.

Ram (21-3 t/m 20-4)

Je impulsieve aard wordt versterkt onder invloed van planeet Mars, waardoor je soms verrassende resultaten boekt, maar helaas ook de nodige missers kunt maken. Probeer bij belangrijke kwesties eerst na te denken, voor je in actie komt.

Stier (21-4 t/m 20-5)

Je wordt lekker beziggehouden de komende weken en dat vind je heerlijk. Je wordt positief uitgedaagd op je werk en privé kun je iets gezelligs gaan regelen. Dat het je uiteindelijk allemaal lukt, geeft je een enorm fijn en voldaan gevoel.

Tweelingen (21-5 t/m 21-6)

Met vurige planeet Mars in je teken, ben je zeer gedreven en ga je recht op je doel af. Of het nu een date is of om een nieuwe baan gaat, als je enthousiast bent, ga je er volledig voor. Dat kan wel eens heel positief uitpakken.

Kreeft (22-6 t/m 22-7)

Je hebt niet zoveel behoefte aan serieuze gesprekken, vooral niet met je partner of vrienden. Je zoekt liever afleiding en oppervlakkigheid. Zolang er niets ernstigs te bespreken valt, kun je dat gerust doen. Zeker wanneer het je goed doet.

Leeuw (23-7 t/m 23-8)

Heb je als single een date, dan kan dit moeizaam verlopen. Het lijkt erop dat jullie niet op één lijn zitten. Heb je een lover, dan kan het gebrek aan communicatie zorgen voor de nodige irritaties en frustraties. Tijd om daar wat aan te doen.

Maagd (24-8 t/m 22-9)

Je hebt meer op je to-do lijstje staan dan je qua tijd en energieniveau aankunt. Zoek uit wat echt prioriteit heeft en laat de rest even liggen, anders put je jezelf onnodig uit en haal je de fun uit toffe projecten of taken.

Weegschaal (23-9 t/m 22-10)

Helaas kunnen er wrijvingen en spanningen ontstaan tussen jou en je geliefde. Dat heeft vooral te maken met het feit, dat je niet eerlijk zegt wat je werkelijk dwarszit. Het blijft een beetje tussen jullie in hangen en dat lost niks op.

Schorpioen (23-10 t/m 22-11)

Het kan je meer moeite dan normaal kosten om te zeggen wat je bedoelt. Tegen je lief, een goede vriend(in) of collega. Neem in dat geval de tijd hiervoor, totdat de ander precies begrijpt wat je wilt zeggen. Dat is beter dan misverstanden creëren.

Boogschutter (23-11 t/m 21-12)

Je gezondheid kan helaas gaan opspelen, dus het is essentieel dat je hier extra aandacht aan schenkt. Put jezelf niet onnodig uit en zorg voor een gezonde en gevarieerde leefstijl, dan ben je in no time weer fit en opgeknapt.

Steenbok (22-12 t/m 20-1)

Het ziet er positief voor je uit. Je baan of studie biedt de nodige plezierige uitdagingen en je relatie verloopt naar wens. Daarbij heb je voldoende budget tot je beschikking om iets tofs aan te schaffen of (online) te shoppen.

Bron: Grazia (Esther van Heerebeek) | Beeld: Unsplash

Laatste nieuws