Of je het nu wil of niet: de low-rise broeken zijn terug van weggeweest

We nemen afscheid van de high rise variant.

Lees ook

Hoeveel we ook van de high rise jeans houden op dit moment, er lijkt een verschuiving plaats te vinden. De low rise jeans uit het jaar 2000 maakt een comeback. Menig influencer wordt op dit moment gespot in een jeans met een lage taille – en dan zelfs inclusief een string die er nét bovenuit piept. No worries, dit is geen vereiste.

Hit onder celebs

De low-rise jeans waren in de jaren 2000 dé hit onder celebs. Zo werd de trend onder andere gespot bij Britney Spears, Beyoncé, Paris Hilton, Christina Aguilera en Rihanna. Hoewel de broek op dat moment razend populair was, hoopten de meeste mensen dat we ‘m in dat tijdperk zouden achterlaten. Maar net zoals vele andere items, maakt de lage spijkerbroek alsnog een comeback.

Anno 2021

Een van de grootste trendsetters van dit moment is toch wel Bella Hadid, die ook fan is van de low-rise jeans. En zij is niet de enige die de look een go vindt. Ook Emili Sindlev en Imaan Hammam hebben de trend omarmd. Anno 2021 is het silhouet van de broek meer ontspannen en gemakkelijker te dragen, dan de super skinny variant terug in de jaren 2000. Nog steeds niet overtuigd? Scroll dan vooral naar beneden voor wat inspiratie.

Bron: L’Officiel USA | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook