Kijkers laten zich uit over bizarre plottwist in Temptation Island USA

Dit hadden we echt niet zien aankomen.

Gisteravond konden kijkers van Temptation Island USA genieten van het tweede deel van de bonfire-scènes. In deze aflevering zagen we de praatsessies tussen Kendall en Erica, Tom en Chelsea en Julien en Christen. En dit leverde behoorlijk wat vraagtekens op.

Let op: dit artikel bevat spoilers.

Tom en Chelsea

Tom en Chelsea besloten aan het Temptation-avontuur mee te doen, aangezien Toms flirty side voor flink wat irritaties in hun relatie zorgde. Chelsea wilde in eerste instantie helemaal niet meedoen aan het programma, maar Tom wilde laten zien dat hij wel te vertrouwen was.

Al in de eerste twee afleveringen leek dit plan niet helemaal goed uit te pakken. Zo kreeg Chelsea beelden te zien waarin Tom een van de single ladies op hun billen sloeg en had hij het wel erg gezellig met de exotische Sophie. Chelsea besloot na het zien van deze beelden al een punt achter haar relatie met Tom te zetten en kreeg het onverwachts erg gezellig met de handsome Blake. Een relatie tussen Tom en Chelsea? Dat zagen we allemaal niet meer gebeuren.

Plottwist

Eenmaal bij het kampvuur luchten Tom en Chelsea hun hart. De twee hebben een verhitte discussie en er worden verschillende verwijten gemaakt. Zo vindt Tom dat Chelsea hem heeft bedrogen, maar vindt Chelsea dat zij al vanaf het begin van het programma niet de juiste beelden heeft gekregen.

Na de discussie vraagt Mark Wahlberg, net als hij aan ieder ander koppel in Temptation vraagt, of de twee samen het eiland willen verlaten. Tot ieders grote verbazing roepen Tom en Chelsea vervolgens dat zij hun relatie nog een kans willen geven. Say what?!

Verbaasde reacties

“Ik probeer aan alles te denken wat we samen hebben opgebouwd, en dat is veel. Dus ik wil met jou naar huis”, zegt Tom tijdens zijn laatste bonfire. Waarna Chelsea zegt: “We moeten eraan werken, maar dat geldt voor elke relatie. Niets of niemand is perfect. Dit was een cruciale ervaring, want ik heb wel alle vertrouwen en dat wil ik ook in onze relatie hebben. Het voelt niet logisch om mijn liefde voor Tom nu los te laten.”

Via Twitter laten kijkers van de serie weten dat ze dit absoluut niet verwacht hadden. De berichten over Tom en Chelsea voeren dan ook de boventoon op Twitter. Zo vinden kijkers het knap dat Mark zijn gezicht in de plooi kan houden, wanneer het tweetal besluit om de relatie verder voort te zetten. Ook leven kijkers mee met Blake en Sophie. “Chelsea, waarom doe je Blake dit aan?”, vraagt een Twitteraar zich af.

Bron: Twitter | Beeld: Temptation Island USA

Laatste nieuws