Zien: Netflix deelt eerste trailer van Stranger Things seizoen 4

Fans wachten inmiddels al 2 (!) jaar op het vierde seizoen van de serie.

Lees ook

Fans van de spannende Netflix-hit Stranger Things wachten al twee jaar met smart op het vierde seizoen van de serie. Gelukkig lijkt er dan ein-de-lijk schot in de zaak te zitten. Netflix dropte gisteravond namelijk de eerste trailer van het vierde seizoen.

Onverwachtse trailer

Wat we van het vierde seizoen van Stranger Things kunnen verwachten, dat is nog altijd erg onduidelijk. Wel wordt uit de trailer van Netflix duidelijk dat dit seizoen vooral om personage Eleven zal draaien. In de trailer zien we namelijk meerdere kinderen, met hetzelfde uiterlijk als Eleven, spelletjes spelen in een grijze ruimte.

Hoewel dit allemaal vrij onschuldig klinkt, zien we vervolgens een bebloede biljartbal in beeld. Ook zien we de 'vader' van Eleven een ruimte inlopen. We horen hem zeggen: “Ik heb vandaag iets speciaals gepland.” Vervolgens zien we een bange Eleven in beeld. “Eleven, are you listening?”, zijn de woorden die we daarna horen. Al met al een hele onduidelijke trailer, maar wel met een typisch Stranger Things-sfeertje. En daar worden we héél enthousiast van.

Releasedatum

Nadat Netflix de trailer van het vierde seizoen heeft gedropt, kunnen we ons natuurlijk nog maar één ding afvragen. Wat is de releasedatum van dit gloednieuwe seizoen?! Helaas is Netflix hier tot op de dag van vandaag enorm geheimzinnig over.

Het Twitteraccount Netflix Updates deelde echter onlangs een screenshot waarop dé releasedatum van de eerste aflevering van Stranger Things te zien is. Op de foto is dan ook de datum 21 augustus 2021 omcirkeld. Het is helaas niet duidelijk waar deze informatie vandaan komt en hoe betrouwbaar het is. Wel werd het derde seizoen van de serie in 2019 ook in de zomermaanden gelanceerd. Dus het zou zo maar eens kunnen dat we vanaf 21 augustus dan eindelijk Stranger Things verder kunnen kijken. Fingers crossed.

Bekijk de tweet HIER.

Beeld: Netflix | Video: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook