EOTBDD’s Sem deelt advies aan meiden die ook een Dusty in hun leven hebben: ‘Je bent meer waard’

‘Blokkeer hem’, adviseert Sem.

Lees ook

Tot groot verdriet van Sem is in Ex on the Beach: Double Dutch te zien dat Dusty het niet zo nauw neemt als het aankomt op monogamie. Toch vergaf ze Dusty elke keer weer. Nu de beauty terugkijkt op haar deelname aan het programma, zou ze Dusty niet zomaar hebben vergeven. Met Grazia deelt ze dan ook het advies dat ze vrouwen zou willen geven die ook een Dusty in hun leven hebben.

Verdriet

In EOTBDD is te zien dat Sem veel verdriet heeft door de acties van Dusty. Ze trapte naar eigen zeggen vaak in de gladde praatjes van Dusty. Ze heeft dan ook een duidelijk advies voor meiden die ook met een jongen daten die mooie verhalen heeft. “Merk je dat een jongen jou met mooie woorden inpalmt en hij een spelletje speelt? Blokkeer diegene gewoon. Laat die jongen voor wat het is.”

“Als je merkt dat een jongen een spelletje met je speelt, moet je hem gewoon laten gaan. Je bent meer waard. Ik ging mee met de mooie praatjes van Dusty en uiteindelijk hield ik er een gebroken hart aan over.”

Toch koestert Sem geen wrok voor Dusty. “Ondanks dat er veel is gebeurd, haat ik hem niet. Zo zit ik niet in elkaar”, vertelt de beauty. “Ook als mensen mij helemaal kapot hebben gemaakt, haat ik ze niet. Dat klinkt misschien raar, maar zo ben ik nou eenmaal.”

Liefde

Sems vertrouwen in mannen heeft een behoorlijke deuk opgelopen, toch staat de beauty nog wel open voor de liefde. “Ja, zeker! Als iemand gewoon oprecht is en respect voor me heeft, sta ik er wel voor open.”

“Ik vind het wel lastig, hoor. Ik heb best een moeilijke tijd achter de rug en vertrouw iemand niet zomaar meer. Maar als iemand mij kan laten zien dat ik hem wel kan vertrouwen, wil ik het wel een kans geven.”

Beeld: Ex on the Beach: Double Dutch

Laatste nieuws

Zie ook