EOTBDD’s Sem over verrassende vriendschap met Lesley: ‘We appen regelmatig’

‘Ze vraagt regelmatig hoe het met me gaat.’

Hoewel het er niet op lijkt dat Sem een steady relatie aan Ex on the Beach: Double Dutch overhoudt, heeft ze wel hechte vriendschappen aan haar deelname overgehouden. Zo heeft de realityster nog veel contact met haar bestie in de villa Shani. Én kan ze het nu ook – tot wellicht grote verbazing van velen – erg goed vinden met Lesley.

Vriendschap Shani

Vanaf het moment dat Sem haar intrede maakt in de EOTBDD-villa kon ze het goed vinden met Shani. Het komt dan ook niet als een verrassing dat de twee nog steeds hecht zijn. “Shani en ik konden het vanaf het begin al goed met elkaar vinden”, vertelt Sem aan Grazia. “En dat is ook altijd zo gebleven. Zij was echt als een zus voor mij. Ze nam het altijd voor me op en beschermde me.”

Shani maakte zelfs ruzie met anderen om mij te steunen. Alles kon haar gestolen worden als ze me hielp; dat was heel speciaal voor me. Met Shani ben ik heel goed bevriend geraakt.”

Vriendschap Lesley

Maarre, Shani is niet de enige met wie Sem een vriendschap opbouwde. “Lesley en ik kunnen het goed met elkaar vinden. Dat is misschien wel raar, omdat zij dingen heeft gedaan die voor mij niet leuk waren.” Lesley beleefde namelijk een bijzonder intiem avontuurtje met Sems love interest Dusty, Imke en Keanu.

“Lesley appt me voordat elke aflevering wordt uitgezonden altijd. Ze zegt dan: ‘Succes met kijken’ of vraagt hoe het met me gaat. Ze vond het ook heel heftig om aflevering vier terug te zien. Ze moest heel erg huilen, omdat ze het zo erg vond dat het voor mij zo heftig is geweest.”

Iemand met wie Sem niet snel vrienden zou worden? Dat is Imke. “Imke had tegen mij gezegd dat ze niet met Dusty verder wilde gaan, omdat ze dat tegenover mij niet eerlijk vond. Maar vervolgens deed ze iets heel anders. Dat vind ik gewoon schijnheilig. Lesley is daarentegen altijd eerlijk tegen me geweest en heeft nooit loze beloftes gedaan.”

Beeld: Ex on the Beach: Double Dutch

Laatste nieuws