Zó breng je je hele zwangerschap fashionable en comfy door

Jij en je prachtige buik mogen gezien worden.

Een zwangerschap is het mooiste wat er is. Je gaat een little miracle op de wereld zetten, die je eerst negen maanden in je buik bij je draagt. Je buik gaat groeien, je boobs kunnen een aantal cupmaten vergroten en ook krijg je flink wat zwangerschapskilo's cadeau. Is dat een reden om je niet meer fashionable te kleden? Absoluut niet!

Comfy outfit

Van je zwangerschap moet je met volle teugen genieten. Wanneer je lekker in je vel zit, dan zal je deze periode veel positiever ervaren. Door jezelf regelmatig me time te gunnen en jezelf te trakteren op een aantal fashionable zwangerschapsoutfits maak je deze periode een stuk leuker.

Nu begrijpen we dat de komst van een kleine al flink wat kosten met zich meebrengt en dat een geheel nieuwe garderobe met zwangerschapskleding misschien geen prioriteit heeft. Ook weet je misschien niet waar je moet beginnen. Want heeft een zwangerschapsbroek, zwangerschapsnachtkleding of juist een voedingsbeha de meeste prioriteit?

Parenthood-collectie

Voor de moeders out there die het overzicht kwijt zijn: Primark to the rescue. Primark introduceert een 44-delige Parenthood-collectie die alle items bevat om je zwangerschap en de tijd daarna comfortabel door te brengen. De 44-delige capsule wardrobe bestaat uit jeans, tuinbroeken, t-shirts, nachtkleding, hemden, leggings en tops. Allemaal speciaal ontworpen om de moms to be het zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Zo zijn de tops, jurken en nachtkleding uit de collectie speciaal ontworpen voor het geven van borstvoeding en is het ondergoed gemaakt met naadloze opties voor extra veel comfort. Primark is van mening dat zwangerschapskleding niet iets tijdelijks hoeft te zijn. De nieuwe collectie is dan ook niet alleen voor aanstaande mommy's, maar juist ontworpen om ook na je zwangerschap te kunnen dragen.

Duurzamere items

Behalve dat de items uit de Parenthood-collectie hele fashionable items zijn, vallen ook alle items onder het Primark Cares-label, dat zich inzet om meer duurzame keuzes voor klanten te bieden. De items zijn dan ook gemaakt van gerecycled polyester, biologisch katoen en duurzame viscose. En dat allemaal voor een prijs die we van Primark gewend zijn.

Ben jij een mommy to be en kun je wel wat items gebruiken om de periode tijdens – en na – je zwangerschap zorgeloos door te komen? De Parenthood-collectie is verkrijgbaar in de winkels Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Rotterdam Zuidplein. De prijzen zijn variërend van €4 voor panty's tot €21 voor over-the-bump-jeans en tuinbroeken.

Laatste nieuws