Grazia tipt de leukste to do’s van deze week

Je hoeft je niet te vervelen

Nog geen plannen dit weekend? No worries. Grazia heeft de leukste to do’s van deze week voor je op een rijtje gezet. Komen ze:

Loop de vodka trail 

Zin om dit weekend lekker een stuk door de stad te wandelen met een vriendin? Loop op 7 of 8 mei dan de Belvedere Vodka Trail. Tijdens deze wandeling door het hart van Amsterdam geniet je van de mooiste vodka cocktails en foodpairings. De culinaire wandeling staat volledig in het teken van de natuurlijke elementen waarmee de Belvedere vodka wordt gedistilleerd: rogge, vuur en water. Elk restaurant op de route representeert één van die elementen en creëert daar een bijzondere pairing mee. Klinkt goed!

Bestel je kaartje voor de wandeling HIER.

Kijk F*ck de Liefde

Kun jij wel wat zon en romantiek gebruiken? Waan je dan op Curaçao tijdens het kijken van de romantische komedie F*ck de Liefde. Enne, niemand minder dan Yolanthe Cabau, Nienke Plas, Nicolette van Dam en Bo Maerten zijn te zien in deze film. Dat belooft veel goeds!

Nu te zien op Netflix!

Kijk Sweat

De Poolse Sylwia is een populaire fitnesscoach en influencer. Ondanks de bewondering van haar fans is ze vooral op zoek naar intimiteit. Wanneer een post viral gaat waarin ze vertelt over haar eenzaamheid, krijgt ze heftige reacties. Terwijl in de media wordt gediscussieerd over Sylwia’s welzijn, trekt ze een stalker aan. Als ze hem ’s nachts voor haar woning treft, vraagt ze een vriend het probleem voor haar op te lossen. Met ingrijpende gevolgen…

Vanaf 6 mei te zien op Picl.

Wijnen, wijnen, wijnen

“Wijn moet niet ingewikkeld zijn, maar vooral leuk én lekker”, aldus Kirsten van de Wijnclub. Daarom kun je bij de Wijnclub een wijnabonnement afsluiten voor drie of zes wijnen per maand en uiteraard afstemmen naar jouw wensen. Bij de box krijg je ook een proefformulier en een heus wijnaromawiel, dus je kunt direct je eigen wine-tasting houden met je lief of een vriendin. Da’s nog eens leuk, niet?

Vanaf €34,50 per maand. Klik HIER voor meer informatie.

Check Spy Affair

Je even onderdompelen in een van de meest recente spionage-schandalen, doe je met deze podcast. Spy Affair vertelt het verhaal van Maria Butina – ze komt ook zelf aan het woord – en probeert erachter te komen wat nou precies haar missie was. Wat was bijvoorbeeld haar rol in de presidentscampagne van Donald Trump?

Te beluisteren via Spotify.

Kies voor een stadswandeling

Zin in een ontdekkingstocht? Dan moet je bij Stadswandeling zijn. Zij regelen namelijk de leukste wandeltochten door onder meer Rotterdam, Delft, Schiedam of Dordrecht. Je krijgt niet alleen een handige routekaart waarmee ze je langs de leukste horecatentjes leiden (met overheerlijke deals), je kunt ook nog eens meedoen aan een toffe pubquiz met fun opdrachten. Wandelen was nog nooit zo leuk.

Klik HIER voor meer informatie.

Laatste nieuws