Krullenbollen opgelet: Kruidvat breidt Curly Girl-assortiment uit

Daar gaan je krullende lokken heel erg blij van worden.

Lees ook

Zijn jouw krullen heilig en doe je er alles aan om ze in de perfecte shape te krijgen? Grote kans dat je bekend bent met de Curly Girl-methode. Deze methode om je krullenbos te perfectioneren is op dit moment hot topic en daar speelt Kruidvat enorm goed op in.

Curly Girl-methode

Waar je bij Kruidvat natuurlijk tig shampoo's kunt vinden, was er voorheen maar een klein assortiment geschikt voor de Curly Girl-methode. Met de Curly Girl-methode behandel je je lokken met speciale shampoo, conditioner en andere haarproducten, om de krullen zo mooi mogelijk te laten worden.

De producten die geschikt zijn voor de Curly Girl-methode bevatten geen ingrediënten die de veerkracht van krullen verminderen. Dit zijn bijvoorbeeld siliconen, sulfaten, minerale oliën, wax en uitdrogende alcohol. Gebruik je producten zonder deze ingrediënten, dan kan je haar weer ademen, vocht opnemen en drogen je krullen niet uit, maar gaan ze juist glanzen.

Nieuwe producten

Dat de Curly Girl-methode steeds populairder wordt, blijkt wel uit de talloze Instagram-pagina's en TikTok-video's waarin tips over het krijgen van stunning krullen worden gedeeld. Ook is het voor diegenen zonder krullen, maar met een klein beetje slag in het haar, zelfs mogelijk om na het uitvoeren van de Curly Girl-methode een flinke bos krullen te krijgen. En hoe amazing is dat?

Kruidvat merkte de populariteit van deze methode op en besloot flink wat merken toe te voegen aan haar assortiment. Zo shop je bij Kruidvat nu producten van merken als Shea Moisture, Yari Green Curls, Aunt Jackie, Noughty, Novex, As I Am en Yari Naturals. Het assortiment is met 135 (!) producten uitgebreid voor alle soorten krullen. En dat allemaal voor heel betaalbare prijzen.

De producten zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Kruidvat. Wil je graag meer uitleg over de Curly Girl-methode? Je vindt via deze link alle informatie over de stappen die je hiervoor het beste kunt volgen.

Bron: Kruidvat | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook