Romee Strijd deelt eerlijke mom life-foto op de set

'De echte behind the scenes.'

Lees ook

Een paar maanden na haar bevalling heeft Romee Strijd haar modellenwerk weer opgepakt, maar dat betekent niet dat ze geen full time mommy voor baby Mint is. Op de set poseert het model voor een eerlijke foto met haar kolfapparaat.

Mom life on set

Helaas wordt het soms nog steeds als taboe gezien: borstvoeding geven in het openbaar. Romee laat heel terecht zien dat dit ook gewoon bij het moederschap hoort en deelde eerder al een lieve borstvoedingsfoto met haar dochtertje op Instagram. Nu laat het model zien dat ze hiermee ook lekker doorgaat op haar werk.

Romee deelt prachtige foto's waarop ze te zien is op de set met haar kolfapparaat. “Joining the mom life on set club“. In haar Instagram Stories laat de mom weten dat dit de 'echte behind the scenes' op de set zijn. Romee's lover Laurens van Leeuwen laat bij de foto ook even weten hoe hij erbij zit: “Joining the dad life at home club.

Lieve reacties

Unsurprisingly krijgt Romee een hoop positieve reacties op het plaatje waarmee ze kolven in het openbaar normaliseert. “Yes mama! You're doing it“, laat collega-moeder Rens Kroes horen. “Prachtig model en een prachtige moeder”, “Bedankt dat je zo natuurlijk bent en het echte leven laat zien”, “Laat de wereld maar goed zien dat borstvoeding normaal is, weg met de schaamte” zijn een aantal andere reacties. En uiteraard staat de hele comment section vol met hartjes voor de stunning Romee.

Model Mint

Naast eerlijke mom life foto's verschijnt ook het lieve gezichtje van baby Mint steeds vaker op Romee's Instagrampagina. En we snappen wel waarom, want de kleine meid is al net zo'n natural beauty als haar moeder.

“Op de een of andere manier vind ik het zo spannend om haar te posten, ik heb zo lang getwijfeld”, schreef Romee bij de eerste beelden van haar dochter. Inmiddels zijn moeder en dochter helemaal gewend aan de camera's: “Wanneer Laurens 'lach eens naar de camera' zegt neemt Mint het heel serieus”.

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook