Next step: André Hazes en Sarah van Soelen willen samenwonen

De twee laten er geen gras over groeien.

Lees ook

André Hazes en Sarah van Soelen laten er geen gras over groeien. In weekblad Privé praat de zanger vol enthousiasme over zijn toekomst met de influencer en hint hij zelfs op een eigen plekje met zijn grote liefde.

Eigen plekje

Na de breuk met Monique Westenberg besloot André bij de familie van Sarah in te trekken. Sarah woont nog bij haar ouders, maar dat mocht de pret niet drukken. Volgens de zanger werd hij enorm goed opgevangen door de liefdevolle familie Van Soelen en vermaakt hij zich hier nog altijd prima.

Toch laat André in gesprek met Privé weten dat hij niet voor altijd bij de familie zal vertoeven. “Ik moet zeggen dat ik er heerlijk zit”, begint hij. Toch denkt hij eraan om uiteindelijk zijn eigen plekje te gaan zoeken. “Op een gegeven moment is het echt wel tijd om wat voor mezelf te zoeken. Een eigen plek en het leven oppakken.”

Samenwonen met Sarah

In welke stad deze woning precies zal zijn, daar is de zanger naar eigen zeggen nog niet over uit. Al weet hij wel zeker dat hij niet alleen in deze woning zal intrekken. Dit zal sowieso samen met zijn grote liefde Sarah zijn. “Ik zie mijzelf niet meer alleen wonen”, legt de zanger dan ook uit.

De zanger heeft duidelijk grootse plannen voor de toekomst, maar benadrukt dat hij voor nu nog even geniet van zijn tijd bij de familie Van Soelen. En dat hij het goed kan vinden met zijn kersverse schoonouders, dat blijkt wel uit de kiekjes op Instagram. Zo deelde André onlangs nog een foto met zijn schoonvader. “Dont worry, be hoppy”, deelde de zanger bij de foto.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook