Monica Geuze verrast volgers met nieuwe coupe

Monica, is that you?

Lees ook

Monica Geuze besloot zo'n twee jaar geleden haar lokken van donkerbruin naar blond te verven. Dit was een heel proces, maar stond haar uiteindelijk stunning. Inmiddels is de YouTuber klaar met haar blonde look en besluit ze in haar nieuwste vlog om haar lokken weer donkerder te maken.

Bruine lokken

Wie aan Monica denkt, denkt ook meteen aan haar blonde kapsel. Twee jaar geleden besloot ze het roer rigoureus om te gooien en haar haren te blonderen. Hoewel ze het vaak moest doen met droog en gebroken haar van het vele verven, was ze er nog altijd erg blij mee. En geef haar eens ongelijk; het stond haar geweldig.

Omdat haar coupe het nu toch wel erg zwaar te verduren heeft met het constant blonderen, gaat ze beetje bij beetje terug naar haar natuurlijke kleur. In haar nieuwste vlog laat Monica zien dat ze een bezoekje brengt aan de kapper en de salon verlaat met een bruine coupe.

Terug naar bruin

Zelf moet ze er ook nog aan wennen. “Oh my god. We hebben een spoeling gedaan. Ik vind het echt gewoon ziek om te zien. Ik ben weer brunette”, zegt ze. Toch is ze er erg blij mee. “Ik vind het echt heel erg mooi. Dat blond was een leuke uitstap, maar ik wil echt weer terug naar deze kleur nu. Permanent. Dit vind ik veel beter bij mij passen.”

Helemaal haar natuurlijke bruine haarkleur is het nog niet, dit is slechts een tussenstap. Maar over een aantal maanden zal ze geheid trots het eindresultaat showen. Benieuwd hoe het er nu uitziet? Je checkt het resultaat in onderstaande video.

Bron: Happy in Shape | Beeld: BrunoPress | Video: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook