She said yes! Josh Veldhuizen is verloofd

'Ik kan je eindelijk mijn verloofde noemen!'

Let the wedding bells ring, want Josh Veldhuizen is verloofd met haar grote liefde Nick Amann, met wie ze al zes jaar dolgelukkig is. Op Instagram deelt het kersverse verloofde stel een paar prachtige foto's om het nieuws bekend te maken.

Huwelijksaanzoek

I SAID YES“, begint Josh onder de kiekjes, waarop ze trots haar verlovingsring laat zien. “Op alles wat we al hebben en samen delen en op alle nieuwe avonturen die we in de toekomst nog gaan beleven. Ik ben heel blij dat ik je eindelijk mijn verloofde kan noemen, totdat ik je officieel mijn man kan noemen.”

De modeontwerpster heeft al het een en ander meegemaakt in haar leven. Van een succesvolle carrière opbouwen tot moeder worden van dochtertje Alexis. Toch was ze omvergeblazen toen Nick op één knie ging voor haar. “Er heeft niets meer indruk op me gemaakt dan dat jij aan mij vroeg of ik je vrouw wilde worden”, laat Josh weten in de caption.

Gelukkig gezin

Ook van de verlovingsring was Josh behoorlijk onder de indruk. Deze heeft Nick, samen met de kids, helemaal zelf ontworpen. Dat de kinderen erbij waren toen Nick de blondine ten huwelijk vroeg, maakte het voor haar des te speciaal. “Het was zo bijzonder dat zij onderdeel waren van dat speciale moment op 1 mei”, vertelt ze.

Tot slot heeft ze nog een boodschap voor haar kersverse fiancé: “I hou van jou Nick. Jij hebt me de afgelopen zes jaar de gelukkigste vriendin en bonusmoeder gemaakt en de afgelopen 2,5 jaar de gelukkigste moeder. En nu heb je me de gelukkigste verloofde gemaakt tot we 'ja, ik wil' zeggen.” Of ze die woorden gaat zeggen tijdens de wedding, daar is ze duidelijk over. “Je weet dat ik dat ga zeggen.”

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws