Romee Strijd showt killerbody halfjaar na bevalling

Het topmodel is weer helemaal back in shape.

Lees ook

Het is een halfjaar geleden dat Romee Strijd en lover Laurens van Leeuwen de trotse parents werden van dochtertje Mint. Inmiddels is het topmodel weer helemaal back in shape, zo laat ze op Instagram zien.

Back in shape

Mint is inmiddels zes maanden oud en laat haar snoetje maar wát graag zien voor de camera. Zo moeder, zo dochter, kun je wel zeggen. Mommy Romee heeft haar modellenwerk ook weer opgepakt. Dat ze weer helemaal camera ready is, laat ze zien op haar Instagram Stories. Daar plaatste ze een kiekje in een zwart lingeriesetje. En wauw: wat ziet ze er goéd uit!

Bekijk het kiekje HIER.

Onvoorwaardelijke liefde

Waar Romee eerst wat huiverig was om het gezichtje van haar dochtertje te delen op social media, laat ze nu geregeld de schattige, bolle wangetjes van Mint zien. “Op de een of andere manier vind ik het zo spannend om haar te posten, ik heb zo lang getwijfeld”, schreef ze destijds bij de eerste beelden waarop Mints gezicht te zien was.

“Ik weet niet precies waarom, maar op dit punt voel ik mij er klaar voor. Ik ben zo trots en er is niemand die mij zo aan het lachen weet te maken als zij. Mijn liefde voor haar is onbeschrijflijk.”

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook