EOTBDD’s Jørney klapt uit de school: ‘Davey is zeven keer vreemdgegaan met mijn vriendinnen’

De relatie van de twee liep vanwege een duidelijke reden op de klippen.

Lees ook

In de laatste aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch spoelde Davey het strand op. De ex-lover van Jørney zorgde al meteen voor flink wat tranen, maar de exacte reden werd ons niet helemaal duidelijk. What happened tussen de twee?

Op de klippen gelopen

Het was al gauw duidelijk dat Jørney en Davey elkaar niet kenden van een random nachtelijk avontuurtje. De twee hebben samen een flinke geschiedenis, aangezien ze zo'n vier jaar samen waren. Zo woonden de twee al samen, gingen ze meerdere keren op vakantie met elkaar en komen ze uit dezelfde stad.

In de YouTube-serie Hij Zei, Zij Zei klappen de twee uit de school over de reden van de breuk. Zo vertelt Davey tussen neus en lippen door dat hij in het verleden een scheve schaats heeft gereden. “Het is uitgegaan tussen mij en Jørney, omdat ik vreemd ben gegaan”, vertelt hij.

Zeven keer vreemdgegaan

“Ik was een beetje de boeman”, vertelt Jørney over de periode na de breuk. Tot haar grote verbazing, aangezien Davey juist de breuk had veroorzaakt. “Davey is zeven keer vreemdgegaan met mijn vriendinnen”, onthult Jørney. Als we Davey mogen geloven, dan klopt dit niet. “Ik ben drie of vier keer vreemdgegaan.”

“Ik wist dat een vriendin van Jørney ook wel een oogje op mij had, dus ik dacht: waarom niet”, zegt Davey vervolgens lachend. Maar zo grappig is het niet. Jørney vertelt eerlijk dat deze handelingen van Davey haar flink wat vriendschappen hebben gekost. “Ik heb mezelf daardoor heel erg geïsoleerd en afstand genomen van heel veel meiden. Dat is heel lastig voor mij geweest.”

Toch heeft Jørney naar eigen zeggen haar lesje wel geleerd. “Ik vond het toen heel moeilijk, want ik kon toen niet zonder hem leven. Het is dom van mij dat ik steeds bij hem bleef, maar dat is een les die ik nu heb geleerd.”

Beeld: MTV | Video: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook