Gilmore Girls’ Luke kiest partij: team Jess of team Logan?

Acteur Scott Patterson heeft een duidelijk antwoord.

Lees ook

Waar alle Gilmore Girls-fans het over eens zijn: je kunt nooit genoeg koffie drinken. Waar fans twintig jaar na het begin van de serie nog verdeeld over zijn: moet Rory met Jess of met Logan eindigen? Acteur Scott Patterson, die Luke speelt in de serie, kiest een duidelijke partij in de discussie.

Rory’s liefdes

Met wie zou Rory Gilmore haar happy end moeten krijgen? Het is een vraagstuk dat fans van Gilmore Girls nog altijd verdeeld – ook al is de serie al jaren niet meer op de buis. Voor veel mensen is Rory's jeugdliefde Dean niet de ware en is de echte strijd tussen haar latere boyfriends, Jess en Logan.

Scott, beter bekend als Luke met zijn geruite overhemd en pet, onthulde onlangs dat hij voor het eerst zelf alle afleveringen van de iconische serie aan het bingewatchen is. In de podcast I Am All In werd hem natuurlijk ook gevraagd wat zijn standpunt is in de hele Jess-Logan-discussie.

Jess of Logan

Scott hoeft niet lang na te denken over wie de beste partner voor Rory zou zijn. Hij kiest voor #teamJess, en daarmee het neefje van zijn personage in de serie. “Jess, met een uitroepteken”, antwoord hij op de veelbesproken vraag.

Ook aan Deseret News gaf de acteur eerder al zijn antwoord prijs: “Ik vond gewoon dat hij de meeste eerlijke connectie met haar had. Ik herken veel van mijn jongere zelf in Jess, dus kan ik me het beste met hem identificeren. Als ik jonger was geweest, was dat een rol geweest die ik graag had willen spelen.” Duidelijk!

Cliffhanger

Wie ook de GG-rival A Year In the Life heeft gekeken, weet dat we met een behoorlijke cliffhanger eindigen. Niet voor welke lover Rory uiteindelijk kiest, maar welke van haar vriendjes de vader van haar baby is. Ook daar denkt Scott het antwoord op te hebben: “Ik denk dat het kind van Logan is en dat Jess voor Rory zal vechten.”

Zullen we het ooit te horen krijgen? Matt Czuchry, de acteur die de rol van Logan vertolkte, hint van wel. Hij zegt namelijk te weten wie de vader van het kind is, maar wil deze top secret info niet delen. “Als we een nieuw seizoen mogen opnemen, kunnen ze [de producenten, red.] van gedachten veranderen over wie de vader is. Dat zijn de redenen waarom ik nooit heb verteld wat ik op de set hoorde.” Dus hopelijk komt er tóch nog een vervolg…

Bron: I Am All In | Beeld: Gilmore Girls

Laatste nieuws

Zie ook