Yes! Opnames De Bachelor met Tony Junior van start

Weet de handsome dj de liefde van zijn leven te vinden?

Lees ook

Hoop jij nog de liefde te vinden bij de knappe dj Tony Junior? Dan ben je – helaas, pindakaas – te laat. De opnames van De Bachelor zijn namelijk van start gegaan, zo laat Tony weten op Instagram.

Opnames van start

Waar wij ons momenteel in een heel druilerig Nederland bevinden, zijn Tony Junior en De Bachelor-presentator Rick Brandsteder naar een zonnige droomlocatie afgevlogen. Op Instagram deelt de knappe dj een foto, waarop de twee mannen fully dressed in pak op een rode loper staan. Achter hen staat een felle lamp.

Dat kan maar één ding betekenen: de opnames van De Bachelor zijn van start gegaan. Dat bevestigt Tony min of meer in zijn caption. “Busy”, schrijft hij onder het kiekje. Oeh la la!

Eisenlijstje

Toen het nieuws bekend werd dat Tony Junior de nieuwe Bachelor zou worden, stond de Nederlandse showbizzwereld even op zijn kop. Velen zagen het niet aankomen dat de handsome dj zijn liefdesleven op de buis zou laten vastleggen. Ook voor Tony zelf is het behoorlijk spannend. Zijn toekomste lover moet namelijk aan een behoorlijk eisenlijstje voldoen.

Ik ben heel vaak op reis, besteed veel tijd aan dingen als studiowerk, label- en managementmeetings en natuurlijk mijn socials. Het zou heerlijk zijn een partner te vinden die daarmee kan omgaan, zodat we elkaar kunnen steunen in alles wat we doen”, wist Tony te vertellen. En dat begrijpen we maar al te goed. Het leven van een dj is natuurlijk niet te vergelijken met het leven van iemand met een nine to five job.

Ex-lover Maan

Maar niet alleen het omgaan met het drukke dj-bestaan van Tony is belangrijk. Ook wil De Bachelor zijn geliefde woonplaats Utrecht niet verlaten. In gesprek met AD vertelt hij goudeerlijk: “Ik zou Utrecht niet verlaten voor een vrouw. Dat gaat natuurlijk in goed overleg, maar je hoeft mij niet te vragen om in Amsterdam te gaan wonen. Ik wil nooit verder dan twintig minuten van de binnenstad met een Vespa.”

Ook laat Tony weten dat hij de eigenschappen van zijn ex-lover Maan de Steenwinkel graag bij zijn future girlfriend terugziet. “Wij konden superhard chillen en gek doen. Iemand die niet alleen bezig is met make-up, maar ook het water in springt als we in mijn boot zitten.”

Wij zijn heel benieuwd of Tony Junior de liefde van zijn leven weet te vinden in De Bachelor. Wanneer het programma op de buis verschijnt, is nog niet bekend. To be continued…

Beeld: Videoland, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook