EOTBDD’s Lesley in tranen tijdens terugkijken vierde aflevering: ‘Erg om het te zien’

'Ik heb hier nog nooit om gehuild', roept Lesley vol verbazing.

Lees ook

Tijdens de vierde aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch gebeurde er héél veel drama. De ruzie tussen Dusty en Sem liep behoorlijk uit de hand en dat wist zelfs Lesley tijdens het terugkijken van de aflevering flink te raken.

‘Het breekt mijn hart’

In een nieuwe aflevering van EOTBDD: Meekijken Met is Koen Kardashian op bezoek bij Lesley om de vierde aflevering van het programma terug te kijken. Samen met de twee bff's van Lesley wordt er teruggeblikt op de heftige aflevering. Sem en Dusty, die het in de derde aflevering nog erg gezellig hadden met elkaar, krijgen in de vierde aflevering knallende ruzie.

Sem ziet een relatie met Dusty wel zitten, maar Dusty kiest toch liever voor lust – oftewel talloze wilde avontuurtjes in de villa. Er vallen flink wat tranen in deze aflevering en bij het terugzien van deze beelden houdt ook Lesley het niet droog. “Ik vind het echt zielig. Het is zo erg om te zien”, begint ze al snikkend te vertellen.

Harteloos

Tot grote verbazing van de bff's van Lesley, gaat de blondine nog even door met huilen. “Ik weet niet wat hier gebeurt”, roept één van haar besties. “Het breekt mijn hart. Ik heb hier echt nog nooit om gehuild”, zegt Lesley vol verbazing. Al gauw legt ze uit dat ze het verdriet van Sem in de villa niet echt heeft meegekregen, maar dat ze het lastig vindt om terug te zien. “Ik vond die ruzie daar veel minder erg. Toen vond ik dat Sem niet zo naïef moest doen en vroeg ik me af waarom ze steeds moest janken.”

“Nu zie je gewoon dat iemand echt gekwetst wordt. Ik had voor mijn deelname al verwacht dat ik veel sh*t over me heen zou gaan krijgen, dus ik ging er echt harteloos en gevoelloos naartoe. Want dat moet je daar echt zijn”, legt Lesley uit. Eenmaal thuis stromen de tranen toch over haar wangen. “Nu zit ik thuis op de bank, dus nu ben ik niet meer harteloos.”

Beeld: MTV | Video: YouTube (MTV)

Laatste nieuws

Zie ook