EOTBDD’s Jørney en Odim samen gespot in hotelkamer

Oeh la la...

Lees ook

De castleden van Ex on the Beach: Double Dutch logen niet toen ze zeiden dat dit het meest heftige seizoen tot nu toe was. Maarre, ook na de opnames speelt zich de nodige drama af. Zo lijkt het erop dat Odim en Jørney tóch een setje zijn.

Beddendans

Vanaf de allereerste aflevering van EOTBDD richtte Odim zijn pijlen al op de knappe Jørney. De twee konden het maar wát goed vinden met elkaar. Toch viel ook Shani wel in de smaak bij de voetballer. Sterker nog: Odim en Shani hebben met elkaar gezoend en in de laatste aflevering konden we zien dat hij Jørneys spullen uit de slaapkamer verplaatste om plaats te maken voor de Vlaamse drama queen.

Samen in een hotel

Uiteindelijk zijn Odim en Jørney toch weer bij elkaar in bed beland, als we hun kiekjes op social media mogen geloven. Een hotelbed – ná de EOTBDD-opnames – that is. Jørney plaatste op Snapchat een kiekje waarop te zien was dat ze in een hotel in Amsterdam verbleef. Even later plaatste ook Odim een foto vanuit een hotelbed, maar dan op zijn Instagram Stories. Enne, het lijkt er toch wel héél erg op dat dat hetzelfde hotelbed is. Hmmm…

Bekijk de hotelkiekjes van Jørney en Odim HIER.

Bron: Juice Channel | Beeld: MTV

Laatste nieuws

Zie ook