Britney Spears reageert op documentaires: ‘Zó hypocriet’

Bij een nieuwe video deelt Britney haar kant van het verhaal.

Dat de documentaires over haar leven Britney Spears niet koud laten, maakte de zangeres eerder al duidelijk. Bij een nieuw dansfilmpje wil Britney haar kant van het verhaal toelichten.

Hypocriet

In februari zorgde de docu Framing Britney Spears voor heel wat ophef. En het vervolg laat niet lang meer op zich wachten. The Battle for Britney: Fans, Cash and a Conservationship is vanaf morgen te zien op BBC 2. Bij een dansfilmpje op Instagram laat Britney herself weten dat ze niet te spreken is over deze spraakmakende documentaires.

“2021 is absoluut beter dan 2020, maar ik had nooit gedacht dat het zó zou worden! Er komen dit jaar zoveel documentaires over mij uit, waarin andere mensen hun kijk op mijn leven geven. Wat kan ik er over zeggen, dat ik gevleid ben? Deze documentaires zijn zo hypocriet. Ze bekritiseren de media terwijl ze precies hetzelfde doen.”

Trauma’s uit het verleden

Dat is niet het enige wat Britney mee wil geven. Ook wil ze haar volgers op het hart drukken dat het nu goed met haar gaat en dat de docu's een eenzijdig beeld geven.

“Ik herinner jullie er graag aan dat ik ondanks heel zware periodes in mijn leven veel meer amazing dingen heb meegemaakt. De wereld is meer geïnteresseerd in het negatieve. Waarom is het nodig om de meest traumatische momenten uit mijn leven van een eeuwigheid geleden maar te blijven herhalen?”

Toekomstdromen

Tot slot laat Britney weten dat ze juist enorm veel dingen heeft om naar uit te kijken. “Er zijn zoveel reisjes waar ik naartoe leef en ik kan niet wachten om in verschillende studio's te dansen. Ik hoop ook dat ik een kleine vijver met koikarpers kan aanleggen in mijn tuin. Het zijn de kleine dingen, en ik ben zo dankbaar voor mijn prachtige tuin!”

Verwarring

De video en de caption leiden opnieuw tot veel verwarring bij fans. Veel volgers wensen Britney alle geluk in de wereld toe, maar er zijn ook genoeg mensen die vraagtekens zetten bij het verhaal van de zangeres.

“Ik snap er niets van”, “Ben jij dit, Britney?” en “Geef Britney haar telefoon terug”, is een greep uit de reacties. Ook verwijzen veel volgers naar 23 juni, de datum waarop Britney Spears voor de eerste keer zelf in de rechtbank zal spreken over het feit dat ze onder curatele staat van haar vader. Sinds 2008 staat de popster onder toezicht van haar manager en familieleden, waardoor ze geen eigen beslissingen kan nemen over haar leven en carrière.

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws