doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Incroyable: realityserie à la Emily in Paris op de planning

Oui, oui! Heel goed nieuws voor Emily in Paris-fans

En je kunt ook zelf een rolletje pakken!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Emily in Paris

Hoewel het alweer een halfjaar geleden is dat we massaal Emily in Paris bingewatchten, worden we très heureux van dit nieuwtje.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Nous sommes de retour

Het script is af en het filmen kan beginnen! Actrice Lily Collins (Emily Cooper) deelt op Instagram dat ze terug is in de Franse hoofdstad voor de opnames van seizoen twee. Ook de rest van de cast laat zich zien in de korte Instagram-video (inclusief accordeonmuziekje om weer helemaal in de stemming te komen!). Het is duidelijk dat we niet de enigen zijn die enthousiast worden van deze reünie.

Seizoen twee

Waar het tweede seizoen over zal gaan? We hebben wel een vermoeden (spoiler alert!). Aan het einde van seizoen 1 had Emily te maken met een heuse love triangle én kreeg ze het goede nieuws dat ze nog langer in de stad van de croissants, mode en liefde mag blijven werken. Waarschijnlijk ligt er dus weer heel wat love drama in Parijs in het verschiet.

De makers van de serie onthulden dat de rol van Emily in het komende seizoen er wel een beetje anders uitziet: "In het tweede seizoen zal Emily meer deel uitmaken van de wereld om haar heen. Ze zal meer een inwoner van de stad zijn. Ze zal meer met beide voeten op de grond staan. Ze leeft daar." Nu maar hopen dat we snel een releasedatum hebben!

Figuranten gezocht

Kun je niet meer wachten op ondergedompeld te worden in de Franse charme, dan kun je ook zélf de set op om te shinen naast Emily, Gabriel, Camille en Mindy. Volgens de figurantensite Castprod zijn de makers van de serie nog op zoek naar figuranten die door de Franse hoofdstad willen lopen met een fiets, step, scooter of hond. Daarnaast worden ook 'vrouwen die aan yoga doen' uitgenodigd om te figureren. En niet alleen in Parijs, ook aan de Côte d'Azur gaat er gefilmd worden. Interesting!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');