Zo reageerde de moeder van Ferry Doedens op zijn OnlyFans-carrière

'Dit wordt zijn hele leven opgerakeld.'

Lees ook

Ferry Doedens heeft zijn leven in Meerdijk al een tijdje omgeruild voor een digitale OnlyFans-carrière, wat de nodige ophef met zich meebracht. In zijn tv-programma Socials, Seks en Centen doet de acteur een boekje open over deze bijzondere carrièreswitch. Hierin laat ook zijn moeder weten wat ze van zijn nieuwe baan vindt.

OnlyFans

Eind vorig jaar draaide de geruchtenmolen overuren. Meerdere media beweerden dat Ferry actief was op OnlyFans – een website waar mensen zelf erotische foto's en video's kunnen delen – onder de naam Ferdinand Diego. De acteur kon er niet langer omheen en schoof aan bij Jinek om over zijn opvallende carrièreswitch te vertellen. Het duurde niet lang tot het aantal abonnees op Ferry's account sky high ging. “Toen had ik het gevoel: er is geen weg meer terug. Dit gaat uitlekken. Dat zag je ook bij een aantal andere bekende Nederlanders. Ik raakte een klein beetje in paniek“, vertelde hij toen.

De acteur wist zichzelf te herpakken en besloot zijn moeder – met wie hij een enorm goede band heeft – in te lichten. “Ze reageerde heel lief. Ze veroordeelt me niet en ze is nog steeds heel trots op me. Ze zei letterlijk: go for it.”

Bezorgde moeder

Toch was Ferry's moeder niet gelijk laaiend enthousiast over zijn nieuwe baan. “Bij Jinek kwam naar voren dat ik het gelijk omarmde”, horen we haar zeggen in een teaser van Socials, Seks en Centen. “Maar dat was natuurlijk niet zo. Ik zag natuurlijk gelijk die naam [OnlyFans, red.] achter jouw naam staan en dacht gelijk: 'Dit wordt natuurlijk zijn hele leven weer opgerakeld.'”

Hoewel ze in eerste instantie wat huiverig over was, heeft ze er nu vrede mee. “Dat jij daar nu inkomen uit hebt, dat is natuurlijk goed”, gaat Ferry's moeder verder. “Maar ja, ik heb toen gezegd: 'Het is al gebeurd, maak er dan maar het beste van.”

Beeld: BrunoPress | Video: Instagram (Ferry Doedens)

Laatste nieuws

Zie ook