Maxime en Leroy over trouwplannen: ‘Ik hou van doorpakken’

Krijgen we een bruiloft te zien in het volgende seizoen van Chateau Meiland?

Lees ook

Een nieuw huis, een zwangerschap en binnenkort ook een bruiloft voor Maxime Meiland en Leroy Molkenboer? In de laatste aflevering van Chateau Meiland seizoen vijf onthullen de lovebirds hoe het met hun trouwplannen staat.

Andere focus

In de laatste aflevering van het vijfde seizoen nemen de Meilandjes definitief afscheid van hun Franse kasteel, maar ook blikt de wijnende familie alvast vooruit op de toekomst. Zo doet Maxime een boekje open over haar toekomst met Leroy.

“Wij willen heel graag trouwen, maar ja, door die corona, die gooit natuurlijk roet in het eten”, vertelt de blondine. “En ik moet op hem wachten”, voegt ze daaraan toe, verwijzend naar haar vriend. Leroy lijkt het niet erg te vinden dat de plannen daardoor op de lange baan zijn geschoven en wil zich nu richten op hun nieuwe stulpje in Noordwijk: “We hebben nu net een huis, laten we eerst daarop focussen.”

Doorpakken

Maxime vindt het geen probleem om de ene mijlpaal na de andere te plannen. “Ik hou van doorpakken”, vertelt ze lachend.

Als het koppel gesetteld is in hun nieuwe woning en ze hun baby girl hebben verwelkomd, kan er dus zomaar snel een aanzoek volgen. Of we dat te zien krijgen in seizoen zes? Afwachten maar!

Vrijgezel

Het liefdesleven van Maximes moeder Erica staat er minder rooskleurig bij. In de uitzending gisteren werd bekend dat het niets is geworden met haar date, privédetective Sander. “Van een relatie in de zin van een liefdesrelatie is nooit sprake geweest en zal er ook niet gaan komen, hebben we ontdekt. Daarvoor verschillen we te veel van elkaar”, licht de voormalige kasteelvrouwe toe in het AD.

Bron: Chateau Meiland, RTL Nieuws | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook