Yes! Er komt een nieuw seizoen van Chateau Meiland

Wat goéééd!

Lees ook

Het is tijd om de flessen te ontkurken en de glazen vol te schenken. Er komt namelijk een nieuw seizoen van Chateau Meiland op de buis. Dit wordt alweer het zesde seizoen waarin we het leven van Martien, Erica, Maxime en co op de voet kunnen volgen. Dat vraagt om een cheers!

Zesde seizoen

Vanavond is de laatste aflevering van seizoen vijf van Chateau Meiland op de buis. Gelukkig betekent dit niet het einde van de serie, want de Meilandjes hebben gewoon weer bijgetekend voor een nieuw seizoen. Of de opnames hiervoor al zijn begonnen en wanneer dit zesde seizoen op de buis verschijnt, is nog niet bekend. Een woordvoerder van Talpa Network laat aan Shownieuws weten dat meer details op een later moment volgen.

Toch kunnen we al wel een beetje voorspellen wat er in het nieuwe seizoen van Chateau Meiland te zien zal zijn. Maxime is voor het eerst gaan samenwonen met haar vriend Leroy in het prachtige Noordwijk. In de aflevering van vanavond staat deze verhuizing centraal, wat ongetwijfeld de nodige drama met zich meebrengt. Maarre, that's not all. Maxime en Leroy zijn namelijk ook in verwachting van een baby girl. In het volgende seizoen zullen we ongetwijfeld zien hoe het samenwonen bevalt en hoe het de parents to be afgaat tijdens de zwangerschap. Exciting!

Erica’s liefdesleven

Ook Martien en Erica hebben een ander stulpje gevonden. Het vijfde seizoen stond in het teken van hun huizenjacht, nadat duidelijk werd dat ze niet op de boerderij in Hengelo mochten blijven. Na veel huizen te hebben bezichtigd, zijn ze eindelijk op een mooi plekje gekomen en verhuizen daarom binnenkort naar een miljoenenvilla in Noordwijk.

Dat is niet de enige change in het leven van Erica. Vandaag werd duidelijk dat de relatie tussen haar en haar lover Sander van Betten over en uit is. Hoewel, volgens Erica was er helemaal nog geen sprake van een liefdesrelatie, liet ze later weten aan AD. “Zoals ik steeds heb aangegeven, waren we elkaar aan het leren kennen. Dat wil zeggen informatie uitwisselen via mail en app en eens in de paar weken een wandelafspraak”, aldus de kasteelvrouwe. “Van een relatie in de zin van een liefdesrelatie is nooit sprake geweest en zal er ook niet gaan komen, hebben we ontdekt. Daarvoor verschillen we te veel van elkaar.” Hmmm, het lijkt er dus op dat we de privédetective niet in het volgende seizoen van de Meilandjes kunnen verwachten.

Bron: Tips en Weetjes | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook