Samantha de Jong neemt afscheid van overleden vriend

'Vandaag is de dag dat we elkaar los gaan laten.'

Lees ook

Opnieuw een droevige dag voor Samantha de Jong. Vandaag neemt ze afscheid van haar plotseling overleden vriend Gelmore.

Onverwacht overleden

Vorige week kwam Samantha's grote liefde en de vader van haar zoontje Angelo plotseling om het leven door een hartstilstand. Een grote schok voor Samantha, die liet weten getraumatiseerd te zijn door alles wat er is gebeurd. “We zouden altijd bij elkaar blijven en er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan je denk. Ik denk elke seconde van de dag aan je”, schreef de blondine onder andere op haar Instagram-feed.

“Vandaag is de dag dat we elkaar los gaan laten”, vertelt Samantha nu bij een foto van haar en Gelmore. “Bedankt lieve schat voor de maanden dat we samen hebben kunnen zijn. Uit het oog mijn lieverd, maar nooit uit me hart en we zien elkaar snel.”

Emotionele berichten

Samantha's Instagram-account dient als uitlaatklep in deze roerige en verdrietige tijd. Elke dag schrijft ze een emotioneel bericht over haar grote verlies. “Mijn liefie is nu een hele mooi ster boven in de hemel die over ons waakt. Hoop dat ik je vannacht in mijn dromen tegenkom. Hou van jou lieverd, tot de maan en daar voorbij”, laat ze onder andere weten.

Ook bij een foto met haar zoontje staat Samantha stil bij zijn overleden vader: “Heb toch nog een klein stukje Gelmore bij me, onze kleine Angelo. En kan met trots zeggen wat een dappere papa hij heeft gehad.”

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook